Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και ο ανώτερος διοικητής της λιβανέζικης οργάνωσης Ιμπραχίμ Ακίλ. Την είδηση της δολοφονίας του χαιρέτισαν οι ΗΠΑ κάνοντας λόγο για «καλό αποτέλεσμα».

Λίστα με δολοφονημένους διοικητές της Χεζμπολάχ εξέδωσε το Ισραήλ

Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε ένα infographic με τα ονόματα και τις φωτογραφίες των μελών της επίλεκτης δύναμης Radwan της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν στη χθεσινή αεροπορική επίθεση στη Βηρυτό μαζί με τον ανώτερο διοικητή Ιμπραχίμ Ακίλ.

Δίπλα σε κάθε φωτογραφία υπάρχει μία λεζάντα με τη λέξη: «εξολοθρεύθηκε»

Πηγή: IDF

Αχμέντ Ουάμπι, που αναγνωρίστηκε από τη Χεζμπολάχ και τον ισραηλινό στρατό ως επικεφαλής της μονάδας εκπαίδευσης της οργάνωσης και πρώην διοικητής της Δύναμης ΡαντουάνSamer Halawi, διοικητής της παράκτιας περιοχήςΑμπάς Μουσλιμάνι, διοικητής της περιοχής QanaAbdullah Hijazi, διοικητής της περιοχής Ramim RidgeMuhammad Reda, διοικητής της περιοχής KhiamHassan Madi, διοικητής της περιοχής Mount DovHassan Abd al-Satar, επικεφαλής επιχειρήσεωνHussein Hadraj, επικεφαλής του επιτελείου

Σε ένα δεύτερο infographic ο ισραηλινός στρατός παρουσιάζει την αλυσίδα της ιεραρχικής οργάνωσης της Χεζμπολάχ. Σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει ο ισραηλινός στρατός η πλειοψηφία της ηγεσίας έχει «εξολοθρευθεί» και αυτοί που μένουν είναι ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα (που η φωτογραφία του υπάρχει στο infographic) και δύο ακόμα άτομα.

Πηγή: IDF