Έναν 32χρονο αλλοδαπό που οδηγούσε όχημα με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας εντόπισαν και συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές μετά από καταδίωξη το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου σε περιοχή του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Συγκεκριμένα ο νεαρός οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς προκειμένου να αποφύγει επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, διαταράσσοντας έτσι την ασφάλεια των συγκοινωνιών και δημιουργώντας κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει σε πεζοδρόμιο προκαλώντας φθορές σε κολονάκια.

Ακολούθως στο πλαίσιο πεζής καταδίωξης Αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε παραποιημένο αριθμό πλαισίου, ενώ σημειώνεται ότι ο δράστης υπέδειξε φωτοτυπία άδειας κυκλοφορίας αλλοδαπής Αρχής που ήταν εμφανώς πλαστή. Το όχημα κατασχέθηκε και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού–Ευόσμου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας