Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το Λουτράκι θα φιλοξενήσει μια μοναδική εκδήλωση για τους φίλους της αυτοκίνησης και τους οπαδούς της Porsche.

Η Επετειακή Εκδήλωση «Porsche/ 50 Χρόνια Turbo» που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ειρήνης, διοργανώνεται από το επίσημο Porsche Club Greece και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας.

Δεκάδες αυτοκίνητα των μελών του Porsche Club θα κατακλύσουν την περιοχή, θα παραταχθούν στο πάρκο και δίνοντας την ευκαιρία σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής να φωτογραφηθούν δίπλα στα εντυπωσιακά οχήματα, να συνομιλήσουν με τα μέλη του Porsche Club και να μάθουν περισσότερα για την ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και τη δράση του κλαμπ.

Το Porsche Club Greece, το επίσημο κλαμπ της Porsche στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 2003, είναι πιστοποιημένο από την Porsche Stuttgart και αριθμεί πάνω από 500 μέλη πανελλαδικά.

Το Club πέρα από την αγάπη για την αυτοκίνηση και την ενίσχυση της συνείδησης για ασφαλή οδήγηση, συμβάλλει κατά καιρούς με τη διοργάνωση διαφόρων φιλανθρωπικών εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα και άλλα σημαντικά event που είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του.