Survivor 2024: «Άστραψε και βρόντηξε» η Γεσθημανή – «Έχω μια αδερφή με αναπηρία… Αν υπάρχει Θεός βλέπει»

Οξυμένα φαίνεται να είναι τα πνεύματα στις δύο ομάδες του Survivor 2024, με τις Τίγρεις και τους Αετούς να εμπλέκονται σε έντονες διαμάχες τόσο μεταξύ τους όσο και εσωτερικά. Ύστερα από την πρώτη εβδομάδα παραμονής στο νησί, η έντονη πείνα και η κούραση έχουν αρχίσει να φέρνουν στην επιφάνεια σοβαρές εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο της σύγκρουσης βρέθηκε η Γεσθημανή Κουτούζογλου, η οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Γεωργία Γεωργοπούλου. Μέσα στον εκνευρισμό της, αποκάλυψε πως έχει μια αδερφή με αναπηρία, γεγονός που προσέδωσε συναισθηματική φόρτιση στη λογομαχία.

«Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους. Έχω μία αδερφή με αναπηρία και ξέρω να χειρίζομαι αυτές τις καταστάσεις και λίγο διαφορετικές συμπεριφορές. Κρατάμε αυτά τα δύο… Πήρε άπειρες ευκαιρίες από εμένα η Γεωργία και για ακόμα μία φορά προσπαθεί να με κάνει να βγω εκτός εαυτού, ένας άνθρωπος που μόνιμα θυματοποιείται», είπε αρχικά η Γεσθημανή.

«Όλοι έχουμε πρόβλημα λόγω της προσαρμογής μας στο νησί με το έντερό μας και πολλά άλλα πράγματα. Δεν κλαιγόμαστε, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Θυματοποιείται, λες και το κάναμε επίτηδες για να μην φάει η Γεωργία. Αν είναι δυνατόν, φτάνει! Θέλω την ηρεμία μου. Είναι το μοναδικό πράγμα που μου χαλάει την ηρεμία μου. Enough. Δεν θέλω καμία επαφή με αυτόν τον άνθρωπο», συνέχισε σε έντονο ύφος η παίκτρια του Survivor.

«Και μόνο το ότι μπαίνει στη διαδικασία αυτή και πάλι με επηρεάζει, πριν πάμε σε ένα αγώνισμα. Τρέμω από τα νεύρα μου και με αυτά που λέει. Αν είναι δυνατόν και αν υπάρχει Θεός βλέπει, αν αφήνουμε μία ολόκληρη εβδομάδα έναν άνθρωπο να μην τρώει», κατέληξε στο ξέσπασμά της η Γεσθημανή Κουτούτζογλου.