Η Platinum Motorsport ανέλαβε την πολύ δύσκολη δουλειά του να περάσει βαφή στο αμάξωμα από ανοξείδωτο χάλυβα του Cybertruck. Γιατί με το κατάλληλο αντίτιμο μίας celebrity, όλα γίνονται.

Μερικές διασημότητες έχουν τόση περιουσία και τόσο πλούτο που πραγματικά δεν έχουν που να τα ξοδέψουν. Συνεπώς, δεν είναι κάτι για εκείνους να δίνουν όσα-όσα σε έναν ειδικό οίκο που μπορεί να αναλάβει να περάσει βαφή στο αμάξωμα ενός Tesla Cybertryck.

Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία ζήτησε από την Platinum Motorsport να βάψει το δικό της ηλεκτρικό pickup στην ίδια απόχρωση του γκρι που έχει και πολλά από τα υπόλοιπα αυτοκίνητά της.

Διότι άλλο που δε θέλει η μεγάλη Καρντάσιαν από το να τραβάει ακόμα περισσότερο την προσοχή στον δρόμο ή να αυξήσει την απήχησή της στα social media, προκαλώντας.

Το εντυπωσιακό με το δημιούργημα της Platinum Motorsport είναι πως κατάφερε να περάσει κανονική βαφή στο αμάξωμα από ανοξείδωτο χάλυβα του Cybertruck. Θεωρητικά, οι μόνες αλλαγές χρώματος που μπορούν να γίνουν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι με ειδικό περιτύλιγμα (wrap) της Tesla ή aftermarket μεμβράνες.

Ο οίκος από το Λος Άντζελες δε γνωστοποίησε τη διαδικασία που ακολούθησε, αλλά λογικά προχώρησε σε μία ειδική πατέντα, αφού αλλιώς είναι αδύνατο να βάψεις αμάξωμα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Στο ίδιο γκρι βάφτηκαν επίσης οι προφυλακτήρες, τα φτερά και τα μαρσπιέ που κανονικά από το εργοστάσιο είναι μαύρα.

Υπενθυμίζουμε, ότι σε αυτήν ακριβώς την απόχρωση του γκρι, η Καρντάσιαν έχει βάψει και τις Lamborghini Urus, Mercedes-Maybach S 580 και Rolls-Royce Phantom που διαθέτει στο γκαράζ της.

Από άλλες αισθητικές αλλαγές, τοποθετήθηκαν τροχοί Forgiato 26 ιντσών από τη γκάμα Travis Scott collection. Επιπλέον, το αυτοκίνητο έχει χαμηλώσει χάρη στη νέα προσαρμοστική αερανάρτηση, αν και αυτό δεν είναι τόσο εμφανές.