Η γυναίκα από την οποία ξεσκεπάστηκε το σκάνδαλο της υπόθεσης Πελικό στη Γαλλία έσπασε τη σιωπή της.

Η Ναταλί μίλησε σε γαλλικά ΜΜΕ, καθώς ήταν η γυναίκα που κατήγγειλε τον Ντομινίκ Πελικό όταν προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες κάτω από τη φούστα της τον Σεπτέμβριο του 2020, αποκαλύπτοντας τελικά ένα σοκαριστικό σκάνδαλο, καθώς ο 71χρονος αποδείχθηκε πως νάρκωνε τη γυναίκα του για να τη βιάζουν άλλοι άνδρες.

Η Ναταλί, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν η πρώτη που τον είχε καταγγείλει, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και το 2010 από άλλη γυναίκα, όμως τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με πρόστιμο… 100 ευρώ. Η σύζυγός του δεν το έμαθε ποτέ.

«Μετά το περιστατικό δεν φορούσα φούστα για δύο χρόνια όταν πήγαινα να ψωνίσω. Τα ρούχα που φορούσα εκείνη την ημέρα τα πέταξα, είπε στο BFMTV.

Η καταγγελία της οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του Πελικό, όπου οι αστυνομικοί έψαξαν το κινητό του κι εκεί βρήκαν υλικό που έδειχνε τη σύζυγό του ναρκωμένη στο κρεβάτι, για να ξεσκεπαστεί στη συνέχεια το σκάνδαλο που έχει σοκάρει τον πλανήτη.

«Ευτυχώς που αποφάσισα να κάνω την καταγγελία. Στην αρχή θεώρησα ότι απλά είναι ένας ηλικιωμένος που το έπαιζε θύμα. Σου έδινε αυτή την εντύπωση. Οταν διάβασα το πρώτο άρθρο για το ποιος είναι, το πέταξα από τα χέρια μου» τόνισε η Ναταλί.