Βόλος: Σήμερα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του 40χρονου που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του

Με έναν τραγικό επίλογο έκλεισε το οικογενειακό δράμα στον Βόλο, καθώς ο 40χρονος, ο οποίος, το πρωί της Τρίτης τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του με ψαροντούφεκο, φαίνεται ότι δεν άντεξε τις τύψεις και έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας με το μηχανάκι, που είχε διαφύγει μετά την πράξη του, σε γκρεμό στα Πευκάκια. Η σορός του εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης να επιπλέει στη θάλασσα.

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε από περαστικό που περνούσε από το σημείο. Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο ενώ στο σημείο πήγαν Αστυνομία, λιμενικοί και το ΕΚΑΒ, καθώς ο 40χρονος Λ.Χ. αναζητούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του πατέρα του.

Ο αυτόχειρας φαίνεται ότι έκανε «σάλτο μορτάλε» στην ακτή στα Πευκάκια, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Πιθανόν τραυματίστηκε θανάσιμα από την πτώση και βρέθηκε στη θάλασσα όπου αρχικά τον παρέσυρε το ρεύμα και στη συνέχεια τον ξέβρασε στην ακτή. Το δίκυκλο, που ήταν χωρίς πινακίδες και ανήκει στον πατέρα του θύματος, ο αυτόχειρας το πήρε για να διαφύγει τη σύλληψη. Βρέθηκε στα 50 μ. περίπου από τη σορό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr.

Η σορός του 40χρονου περισυνελέγη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η αναγνώριση έγινε από την σύντροφο του 69χρονου πατέρα του, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να αφαιρεθεί η βέργα του ψαροντούφεκου από το κρανίο, που του προκάλεσε διαμπερές τραύμα.

Από την ιατροδικαστική εξέταση θα διαπιστωθεί η ώρα θανάτου του 40χρονου, που υπολογίζεται ότι ήταν προχθές, μια ημέρα αφότου προέβη στην αποτρόπαια πράξη του.

Η Αστυνομία, που διενεργεί προανάκριση, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 40χρονου, αναμένεται να γίνει σήμερα.