Με τις χειρότερες εντυπώσεις έφυγε από την ΑΕΚ και την Ελλάδα ο Ροδόλφο Πιζάρο.

Στο Μεξικό επέστρεψε ο Ροδόλφο Πιζάρο, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαζατλάν, θέλοντας να ξεχάσει την εμπειρία του στην Ελλάδα. Σε δηλώσεις του στo Azteca Deportes, χαρακτήρισε την απόφασή του να έρθει στη χώρα μας ως τη χειρότερη απόφαση που πήρε ποτέ, ενώ άφησε αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ και τη στάση που κράτησε απέναντί του.

«Θα έλεγα ότι ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ, να πάω στην Ελλάδα, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο, να αγωνίζομαι. Αν έπρεπε να ξαναπάρω την απόφαση, δεν θα το έκανα. Βλέποντας όλα αυτά που έγιναν. Αυτές είναι καταστάσεις ζωής που σε κάνουν να μάθεις και να εκτιμάς», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Πισάρο αναφέρθηκε στη δύσκολη προσαρμογή του, στη δύσκολη σχέση του με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Επισήμανε πως έχει διατηρήσει μια καλή σχέση με τον Ματίας Αλμέιδα, αλλά η κόντρα του με τη διοίκηση επηρέασε την παραμονή του.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

«Χωρίσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον Αλμέιδα. Στην τελική, αυτοί που κυβερνούν και βρίσκονται στην κορυφή, και το λέω γιατί στην Ελλάδα έχει σημασία, ήταν πολύ… μαφία. Αν στο Μεξικό εδώ υπάρχει διαφθορά, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τρεις φορές χειρότερα. Και η διοίκηση είχε πολύ να κάνει με αυτό, και δεν την εμπιστευόμουν», σημείωσε.

Χορηγός Επικοινωνίας

Sdna.gr