Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε από το νεκροταφείο Ζωγράφου η κηδεία του ηθοποιού Ντίνου Καρύδη.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, με ένα λουλούδι στο χέρι έφτασαν από νωρίς στο νεκροταφείο για να αποχαιρετήσουν τον Ντίνο Καρύδη.

Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσε απαρηγόρητη η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη, στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη, καθώς και η Τζούλια Αργυροπούλου υποβασταζόμενη από δικούς της ανθρώπους.

Στην κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού παρίστανται, μεταξύ άλλων, οι Σταμάτης Φασουλής, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιώργος Καπουτζίδης, Χρήστος Χωμενίδης, Αννα Νταλάρα, Σπύρος Μπιμπίλας, Άννα Φόνσου, Κώστας Φαλελάκης, Γωγώ Μπρέμπου, Βίκυ Βολιώτη, Τάκης Παπαματθαίου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Μαρία Ιωαννίδου, Τζένη Μπότση, Λουκία Πιστιόλα.

Στεφάνια έχουν αποστείλει, μεταξύ άλλων, η Λίνα Μενδώνη, ο Θοδωρής Αθερίδης και η Κάτια Δανδουλάκη.

«Η κόρη σου Μπούμπα» γράφει το στεφάνι της Σμαράγδας Καρύδη.

Ο Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Ο Ντίνος Καρύδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938 και διέπρεψε στον χώρο της υποκριτικής, πρώτα ως αριστούχος φοιτητής της Δραματικής Σχολής Αθηνών και έπειτα ως επαγγελματίας ηθοποιός, όχι μόνον στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς σκηνοθέτες και συμμετείχε σε μια ποικιλία έργων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών, από κωμωδίες μέχρι δράματα.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO (ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ), intimenews (ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ), Eurokinissi (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)