Τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου Γιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν έσπασε παιχνίδι σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου διασκέδαζε με την οικογένειά του, τελέστηκε σήμερα με πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής.

Παρών στο τρισάγιο στο σημείο του δυστυχήματος όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο νεαρός, ήταν και ο πατέρας του, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες επιστρέφει ξανά και ξανά στον τόπο της τραγωδίας αναζητώντας στοιχεία για το μοιραίο συμβάν, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα σάπια παιχνίδια και τα αλατάλληλα μηχανήματα του λούνα παρκ.

Νωρίτερα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό Κοιμήσεως του Θεοτόκου στο Πευκοχώρι, με πρωτοβουλία του ιερέα και του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Στο τρισάγιο παραβρέθηκαν και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι όπως ανέφεραν, γνώριζαν ότι το λούνα παρκ ήταν παράνομο.

Αύριο ο πατέρας του 19χρονου, θα επισκεφτεί τον εισαγγελέα, στον οποίο θα καταθέσει στοιχεία για την τραγωδία και για τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ και τη σχέση του με τον δήμο Κασσάνδρας.

«Έχω στα χέρια μου στοιχεία επίσημα με δημόσια έγγραφα για τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια, με απευθείας αναθέσεις», δήλωσε.