Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές, καλή σεζόν! Νιώθω σαν να μην πέρασε μια ημέρα. Φέτος κλείνουμε τέσσερα χρόνια μαζί εδώ στο σπίτι μας στον Alpha. Εκείνο που σίγουρα ξέρετε είναι ότι δεν σας έκρυψα ποτέ τίποτα. Μαζί μοιραζόμαστε τα όμορφα, τα δύσκολα, πάντα με αλήθεια και χωρίς υπερβολές θέλω να πιστεύω.

Κατερίνα Καινούργιου: Φανερά ανανεωμένη στην πρεμιέρα του «Super Κατερίνα» – «Έχω πολύ καλή διάθεση φέτος, είχα ένα υπέροχο καλοκαίρι»

Η Κατερίνα Καινούργιου και το «Super Κατερίνα» έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα (16/09) για τέταρτη συνεχή χρονιά από τον Alpha.

Εμφανώς ανανεωμένη με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα έκανε η παρουσιάστρια την πρώτη είσοδο για φέτος στο πλατό της και αφού μοιράστηκε τα πρώτα λόγια με το κοινό, υποδέχτηκε τους αγαπημένους της συνεργάτες.

Ξέρετε, είναι σπάνιο να φτιάχνεις μια παρέα και να την βάζεις στο σπίτι σου καθημερινά. Είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα και τα υπόλοιπα παιδιά να μας επιλέγετε καθημερινά και να μας βάζετε μέσα στα σπίτια σας.

Ξέρετε την αλήθεια μου και θα σας πω κάτι πολύ σημαντικό. Φέτος αποφάσισα μαζί με την ομάδα να απαλλαγώ από κάθε τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα και αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη για εμένα – με αλήθεια, ψυχραιμία και δίχως υπερβολές και κιτρινισμό. Νομίζω ότι θα περνάμε πολύ ωραία μαζί τα πρωινά μας.

Έχω πολύ καλή διάθεση φέτος, είχα ένα υπέροχο καλοκαίρι και ελπίζω να είχατε και εσείς, αν δεν είχατε θα τα φτιάξουμε όλα μαζί τον χειμώνα. Δεν είμαι μόνη μου, έχω μαζί μου τους καλύτερους και πάμε να τους υποδεχτούμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.