Οι Ιάπωνες ζητούν διαφορετικά στοιχεία σε ένα αυτοκίνητο από τους Ευρωπαίους και στη Citroen φρόντισαν να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους. Το C5 X Auditorium το αποδεικνύει.

Στην Ιαπωνία, έχουν μεγάλη προτίμηση στα ηχοσυστήματα υψηλής πιστότητας στο αυτοκίνητο. Έτσι, οι εταιρείες προσπαθούν να δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, τηρουμένων των αναλογιών βεβαίως.

Η Citroen δημιούργησε μια νέα εξοπλιστική έκδοση του C5 X την οποία ονομάζει «Auditorium Edition». Αυτή αφορά στην αντίστοιχη C5 X Max, την καλύτερα εξοπλισμένη, και απευθύνεται σε λάτρεις της μουσικής.

Όπως έγινε γνωστό, το C5 X Auditorium Edition διαθέτει ηχοσύστημα της Bewith με έξι ηχεία υψηλής απόδοσης. Μάλιστα, διατίθεται και με δωρεάν συνδρομή στο Spotify Premium.

Το ηχοσύστημα περιλαμβάνει δύο tweeter μίας ίντσας και τέσσερα woofers 6,5 ιντσών τα οποία έχουν διάφραγμα αλουμινίου-μαγνησίου το οποίο αποδίδει πιο καθαρό ήχο, συγκριτικά.

Το C5 X Auditorium Edition ξεχωρίζει από τις άλλες εξοπλιστικές εκδόσεις του μοντέλου από τον ομώνυμο καλλιγραφικό λογότυπο στο πλάι του αμαξώματος του γαλλικού μοντέλου.

Θυμίζουμε ότι τα στελέχη της Citroen έχουν αποφασίσει να σταματήσουν την παραγωγή του όταν ολοκληρωθεί ο εμπορικός κύκλος του και δεν θα υπάρξει επόμενη γενιά του. Ο λόγος είναι οι λίγες πωλήσεις του.