Γιάννης Μπέζος: Οι νεότεροι ηθοποιοί είναι καλύτεροι από τους παλαιότερους

Στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Τάσου Ιορδανίδη ήταν σήμερα (15/9) καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος. Μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μίλησε και για το γεγονός πως επιλέγονται ηθοποιοί λόγω του αριθμού των ακολούθων τους στα social media. Ακόμα, δήλωσε ότι οι νεότεροι συνάδελφοί του είναι στο σύνολό τους καλύτεροι από τους παλαιότερους.

Σχετικά με τους ηθοποιούς που επιλέγονται λόγω του αριθμού των ακολούθων τους, ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Αυτό είναι θέμα των δημιουργών, το κανάλι είναι μια επιχείρηση. Όταν λέω δημιουργούς, εννοώ τον συγγραφέα, τον σκηνοθέτη, τους πρωταγωνιστές που πρέπει να ορθώσουν το ανάστημα τους και να αρθρώσουν το δικό τους λόγο! Τα κανάλια κάνουν τη δουλειά τους, έτσι είναι πάντα».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι: «Σας το λέω εγώ που κάθε φορά είχα τις κόντρες μου με τα κανάλια, τις δημιουργικές, αλλά πάντα επέμενα γιατί ήμουν αυτός που θα βγει στο γυαλί και θα εκτεθεί. Επομένως θα έπρεπε να έχω τον τελευταίο λόγο».

Ακόμα, ο καλλιτέχνης ανέφερε πως: «Δεν μπορώ να ξέρω για τους σημερινούς πρωταγωνιστές, τι ακριβώς κάνει ο καθένας. Είναι θέμα προσωπικότητας. Βλέπω όμως ότι υπάρχουν συνάδελφοι πάρα πολύ καλοί, δεν το συζητώ, άνδρες και γυναίκες».

«Οι νεότεροι ηθοποιοί είναι καλύτεροι από τους παλαιότερους στο σύνολό τους. Αν και η δική μας δουλειά είναι κάτι που δεν αξιολογείται αμέσως, δηλαδή δεν υπάρχει ένα μέτρο. Αλλά επειδή εγώ έχω ζήσει και τα παλιά χρόνια και έχω ζήσει και την γενιά την προηγούμενη από εμένα και βλέπω τώρα και τους νεότερους… Δεν υπάρχει καμία σύγκριση!», σημείωσε.