Η BMW Motorrad ετοιμάζει μικρές και μεγάλες αναβαθμίσεις στα μοντέλα της την επόμενη χρονιά.

Μπορεί η BMW Motorrad να μας έδειξε αρκετά φρέσκα μοντέλα το 2024, ωστόσο η δουλειά δεν σταματάει ποτέ. Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός του 2025 με αρκετά μοντέλα να λαμβάνουν αναβαθμίσεις τόσο χρωματικές όσο και στον εξοπλισμό.

Συνολικά 8 μοντέλα αποκτούν αναβαθμίσεις για την επόμενη χρονιά και μάλιστα κάποια από αυτά θα λάβουν τις επιλογές του τμήματος Option 719 με έντονα στοιχεία customizing. Ξεκινώντας από τη μικρή κατηγορία, το BMW G 310 RR είναι το πρώτο στη λίστα που λαμβάνει νέους χρωματισμούς. Για το 2025 θα είναι διαθέσιμο στον χρωματικό συνδυασμό Racing blue metallic και τον χρωματισμό Racing red uni.

Προχωρώντας στο ηλεκτρικό BMW CE-02, η εταιρεία αναβαθμίζει τις μπαταρίες κάνοντάς τις πλέον αποσπώμενες. Πλέον ο αναβάτης θα μπορεί να τις αφαιρέσει και να τις φορτίσει στο σπίτι ή στο γραφείο. Ταυτόχρονα, οι τηλεϋπηρεσίες και οι υπηρεσίες Last State Services δεν περιλαμβάνονται πλέον στο Highline Package.

Στο δημοφιλές BMW F 800 GS έχει δημιουργηθεί το Touring Package εξοπλισμού που περιλαμβάνει προβολέας Headlight Pro, θερμαινόμενα γκριπ και χούφτες στο τιμόνι. Στο R12 έχουμε την προσθήκη της θύρας USB-C και την αντικατάσταση του ασημί προβολέα με τον μαύρο. Αντίστοιχα η R12 nineT αποκτά τον μαύρο προβολέα στην έκδοση Option 719 Aluminum.

Τέλος, έχουμε χρωματικές αναβαθμίσεις και στη σειρά Κ 1600. Στην έκδοση K 1600 GT έχουμε προσθήκη των Racing blue metallic και Blue Ridge Mountain metallic με καφέ σέλα στην Option 719 Antigua. Στις εκδόσεις GT και GTL μπαίνει στον βασικό εξοπλισμό το κεντρικό σταντ, ενώ η K 1600 B και Grand America αποκτούν τον χρωματισμό Mineral gray metallic matt.