Οι Oasis, στο πλαίσιο της επανένωσής τους, έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία να επεκτείνουν την περιοδεία τους.

Το βρετανικό συγκρότημα προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με την πώληση εισιτηρίων για δύο επιπλέον συναυλίες στο Wembley. Οι Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ βρίσκονται κοντά στην οριστικοποίηση ενός σημαντικού συμβολαίου πολλών εκατομμυρίων λιρών για συναυλίες στις ΗΠΑ, παρακινούμενοι από ισχυρά οικονομικά κίνητρα για την επέκταση της περιοδείας τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι διοργανωτές τους στη Live Nation ανυπομονούν να προχωρήσει η περιοδεία, και ενώ έχουν εκφραστεί ανησυχίες για την ικανότητα των αδελφών να παραμείνουν ενωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια, η σημαντική οικονομική ανταμοιβή προσφέρει κίνητρο για να εξασφαλιστεί η επιτυχία της περιοδείας. Το συγκρότημα αναμένεται να εμφανιστεί σε μεγάλους χώρους, συμπεριλαμβανομένου του SoFi Stadium στο Λος Άντζελες, χωρητικότητας 70.000 θέσεων.

Μόλις ανακοινώθηκε ότι οι αδελφοί Νόελ και Λίαμ Γκάλαχερ έβαλαν τέλος στην 15ετή διαμάχη τους και ότι θα συνυπάρξουν ξανά στη σκηνή, εκατομμύρια θαυμαστές βρίσκονται σε αναμονή για να αγοράσουν διαδικτυακά εισιτήρια για μια συναυλία του βρετανικού συγκροτήματος.

Τα εισιτήρια για τις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινούν από περίπου 75 στερλίνες (περί τα 89 ευρώ) και φθάνουν στις 150 περίπου (178 ευρώ) για μια θέση μέσα στο γήπεδο μπροστά από τη σκηνή. Έχουν εκφραστεί παράπονα από οπαδούς τους για τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων, ωστόσο, όλες οι συναυλίες τους αναμένεται να γίνουν sold out.

Στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, θα διεξαχθεί και ένα προ συναυλιακό πάρτι με κόστος 500 λίρες (σχεδόν 594 ευρώ).