Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζετε για μένα και αυτό είναι επιθυμία μου, όχι επειδή είμαι κρυψίνους, αλλά επειδή πιστεύω ότι τους θεατές τους αφορά το έργο μου και όχι οι εκάστοτε λεπτομέρειες της προσωπικής μου ζωής! Θέλοντας παρ’ όλα αυτά να απαντήσω στην ερώτηση σας, κάτι που θα μπορούσα να μοιραστώ εδώ και μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό, είναι για παράδειγμα, ότι μου αρέσει παρά πολύ να μαγειρεύω για αγαπημένους μου ανθρώπους και να τους βλέπω να ευχαριστιούνται την ώρα που τρώνε! Να χαίρονται! Όπως και να τους οργανώνω τις διακοπές τους, όταν βαριούνται να ασχοληθούν οι ίδιοι!

Κατερίνα Μισιχρόνη: Η πρωταγωνίστρια του «Ταμπού» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της – Τι είπε για την προσωπική ζωή της και την ενασχόληση με το λάδι

Η κ. Μισιχρόνη έχει καταφέρει να κρατά καλά προστατευμένη την προσωπική της ζωή, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε λίγα πράγματα για εσάς… Πώς είστε μακριά από το φώτα της δημοσιότητας;

Θα έλεγα μάλλον διαφορετική! Θα με χαρακτήριζα περιπετειώδη, με διάθεση να περνάω καλά (γέλια), με αδυναμία στους φίλους μου και στην οικογένειά μου! Και μάλλον, πιο χαλαρή!

Τι άλλο δεν γνωρίζουμε για εσάς;

Ασχολείστε και με την παραγωγή ελαιόλαδου; Πώς προέκυψε το εν λόγω εγχείρημα;

Έχει προκύψει από μια σύμπτωση και την αγάπη μου για το λάδι και τη γη πριν από αρκετά χρόνια. Ασχολήθηκα και με αυτό, με το δημιουργικό του κομμάτι, και μου δίνει χαρά. Βέβαια, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, ασχολούμαι πιο περιστασιακά και πιο χαλαρά. Οι ελαιώνες βρίσκονται στην Πελοπόννησο.

Τη ζωή στο χωριό ή έστω σε ένα μέρος μακριά από την Αθήνα, θα τη σκεφτόσασταν;

Πιθανότατα, ναι! Με έναν καλό σύντροφο και μια δημιουργική απασχόληση που θα είχα εφεύρει, σίγουρα ναι!