Το νέο Honda CR-V διαθέτει πολύ προηγμένα συστήματα τεχνολογίες που ανεβάζουν την αποτελεσματικότητα του SUV.

Το νέο Honda CR-V συμβαδίζει άρτια με την πολυάσχολη ζωή των οδηγών, διαθέτοντας ένα εκτεταμένο πακέτο τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου ενός ανανεωμένου συστήματος infotainment και επιλογών συνδεσιμότητας.

Ένα από τα πρωτοποριακά συστήματα που έχουν εξελιχθεί από την Honda είναι το σύστημα Predictive Eco Assist. Το σύστημα πλοήγησης συνεργάζεται με το Predictive Eco Assist, το οποίο βοηθά την οικολογική οδήγηση παρακολουθώντας τμήματα κατηφόρας που θα επιτρέψουν την ανάκτηση ενέργειας και θα βελτιώσουν την πραγματική οικονομία σε καύσιμο.

Το CR-V e:PHEV υπολογίζει επίσης πώς θα χρησιμοποιηθεί η μπαταρία σε μια ολόκληρη διαδρομή για να εξασφαλίσει την πιο αποτελεσματική χρήση του υβριδικού συστήματος.

Στο επίκεντρο της λειτουργίας όλων των συστημάτων είναι το αναβαθμισμένο infotainment, σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιεί την κίνηση των ματιών προς τα πάνω και προς τα κάτω και να επιτρέπει μια πιο φυσική χρήση του συστήματος.

Για πρώτη φορά στο CR-V έχει τοποθετηθεί ένα head-up display με προβολή στο παρμπρίζ, επιτρέποντας στον οδηγό να δει το εύρος ταχύτητας, την υποβοήθηση οδήγησης και πληροφορίες πλοήγησης σε πιο καθαρή ανάλυση.

Στον εξοπλισμό του νέου Honda CR-V συναντάμε επίσης το νέο πρακτικό Digital Key που συνδυάζεται με την εφαρμογή για smartphone, τον LED εσωτερικό φωτισμό, τις πολλαπλές USB θύρες φόρτισης και το κορυφαίο ηχοσύστημα 12 ηχείων της Bose.