Αναστάτωση έχει προκληθέι στην Τοπική Κοινότητα Σκοτούσσας του Δήμου Σερρών, καθώς «εξαιτίας εισαγγελικής παρέμβασης που επιβάλλει την αυστηρή τήρηση του νόμου του 2021», το φετινό πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί χωρίς υπηρεσίες εστίασης και λούνα παρκ.

Την ανακοίνωση έκανε πρόεδρος της Κοινότητας, Δημήτρης Καβακλής, ζητώντας από τους κατοίκους να δείξουν κατανόηση.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Με ιδιαίτερη λύπη σας ενημερώνουμε πως, στο φετινό πανηγύρι της Σκοτούσσας, δεν θα υπάρξουν υπηρεσίες εστίασης, ούτε λούνα παρκ, εξαιτίας εισαγγελικής παρέμβασης που επιβάλλει την αυστηρή τήρηση του νόμου του 2021. Κατανοούμε την απογοήτευση όλων, καθώς συμμεριζόμαστε τα ίδια συναισθήματα, αλλά δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε πλήρως με τους κανονισμούς.

Χορηγός Επικοινωνίας

Παρά τα όσα μπορεί να ακουστούν σχετικά με κατηγορίες και ευθύνες, η απόφαση αυτή είναι οριστική και έχει εφαρμοστεί ενιαία και σε άλλες προηγούμενες διοργανώσεις. Δυστυχώς, πρόκειται για μια κατάσταση πέρα από τον έλεγχό μας.
Δείτε ακόμη:afto_favicon
Κρήτη: Πυροβόλησαν και έκοψαν τη γλώσσα σε κτηνοτρόφο

Εκτιμούμε την κατανόησή σας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκοτούσσας,

Καβακλής Δημήτρης»

Από την πλευρά των ιδιοκτητών των υπαίθριων ψησταριών επικρατεί αναστάτωση, αγανάκτηση και οργή αφού είχαν ολοκληρώσει της ετοιμασίες τους και είχαν προμηθευτεί τα προϊόντας τους δαπανώντας αρκετά χρήματα.