Να επιχειρήσει να ανακαλέσει τη μήνυση της 35χρονης αστυνομικού επιχείρησε ο 45χρονος αστυνομικός της Βουλής, υπαγορεύοντάς της ο ίδιος το κείμενο που έγραφε.
Όπως παρουσίασε το Live News, το συγκεκριμένο χειρόγραφο ήταν μετά τη μήνυση της 35χρονης κατά του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία τον Φεβρουάριο του 2024.
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη καταγγελία εναντίον του 45χρονου έμεινε στην… άκρη για αρκετό καιρό από τους συναδέλφους του αστυνομικού της Βουλής.
Έτσι, σχεδόν έξι μήνες μετά ο 45χρονος, που σήμερα είναι προφυλακισμένος, της υπαγόρευσε ο ίδιος το κείμενο, προκειμένου να αναφέρει όσα εκείνος χρειαζόταν για να μπει η υπόθεση στο αρχείο.
Ο 45χρονος βάζει τη σύζυγό του να αναφέρει ότι την περίοδο που έκανε τη μήνυση νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική και ότι η κατάσταση της υγείας της δεν ήταν καλή.
Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η μήνυση εναντίον του 45χρονου ήταν «μια κίνηση παντελώς ακατανόητη και χωρίς βάση και προηγούμενο».
Επίσης, αναφέρει στο σημείωμά της η 35χρονη ότι ο σύζυγός της ήταν συνεχώς δίπλα της και φρόντιζε τα πέντε παιδιά τους.
Όπως τονίζει η 35χρονη έκανε τη μήνυση χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό.
«Οι συναισθηματικές μου μεταβολές, η επήρεια των φαρμάκων και αυτό που ζούσα καθημερινά μέσα στην ψυχιατρική κλινική, μεταφέρθηκε στην μήνυση κατά του συζύγου μου» συμπλήρωνε.
«Εγώ η … θέλω να δηλώσω τα κάτωθι. Όσον αφορά τη μήνυση που κατέθεσα την 23/02/24 κατά του συζύγου μου. Τη συγκεκριμένη περίοδο όπως είναι γνωστό νοσηλευόμουν στη 414 ΣΝΕΝ στην ψυχιατρική κλινική. Η συναισθηματική και ψυχολογική μου κατάσταση βρισκόταν σε κάκιστο σημείο. Χωρίς καθαρό μυαλό και σκέψη και ζώντας πρωτόγνωρες καταστάσεις για εμένα εντός της ψυχιατρικής κλινικής σε μια από τις εξόδους μου προέβη σε μια κίνηση παντελώς ακατανόητη και χωρίς βάση και προηγούμενο να προβώ σε μήνυση κατά του συζύγου μου.
Ο σύζυγός μου από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας μου βρισκόταν στο πλευρό μου αδιάλειπτα παρόλα τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής μου. Ακούραστος και με υπομονή είχε να διαχειριστεί ολομόναχος 5 παιδιά και ταυτόχρονα να είναι δίπλα μου δίνοντας μου δύναμη και κουράγιο. Το πρωί θα του μίλαγα γλυκά και όμορφα και το βράδυ θα τον έβριζα και θα του έκλεινα το τηλέφωνο χωρίς λόγο και ουσία. Αυτός εκεί, σε κάθε μου έξοδο προσπαθούσε να με κάνει να νιώσω όσο πιο όμορφα γινόταν, πάντα γλυκός και τρυφερός.
Η διάθεσή μου όμως, συνέχιζε να έχει απότομες συναισθηματικές μεταβολές με αποκορύφωμα την προηγούμενη ημέρα της μήνυσης να βρίσκομαι με έξοδο στο σπίτι μας, να έχω ντύσει τα παιδιά μου και να θέλω να τα πάρω μαζί μου στην ψυχιατρική κλινική. Έφτασα δε, στο σημείο να καλέσω το 100 για να μου φέρει όχημα να με πάει στην ψυχιατρική κλινική για να μην περιμένω ταξί. Μάταια προσπαθούσε ο σύζυγός μου να με πείσει ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί διότι, απαγορεύεται να πάρεις μαζί σου τα παιδιά για ύπνο στην ψυχιατρική κλινική.
Δυστυχώς, η κατάστασή μου δεν μου επέτρεπε να κατανοήσω τα αυτονόητα και έτσι, την επόμενη ημέρα προέβη σε μήνυση εναντίον του χωρίς ουσιαστικά, να έχει γίνει το παραμικρό. Όσον αφορά τις απερίγραπτες κατηγορίες που του προσάπτω, όπως δήλωσα και στην τελευταία μου συνεδρία με την ψυχίατρο, η παρέα με τους υπόλοιπους έγκλειστους της ψυχιατρικής κλινικής και οι ιστορίες που άκουγα καθημερινά, χωρίς να το αντιληφθώ έγιναν δικές μου.
Οι συναισθηματικές μου μεταβολές, η επήρεια των φαρμάκων και αυτό που ζούσα καθημερινά μέσα στην ψυχιατρική κλινική, μεταφέρθηκε στην μήνυση κατά του συζύγου μου. Σήμερα και μετά από 6 μήνες από την έξοδό μου από την ψυχιατρική κλινική, δηλώνω ότι λυπάμαι πραγματικά για την όλη κατάσταση που δημιούργησα εις βάρος του συζύγου μου, άθελά μου. Ελπίζω και παρακαλώ πολύ για την κατανόησή σας. Στηρίζω απόλυτα και με όλη μου την καρδιά τον σύζυγό μου σε αυτήν την περιπέτεια που άθελά μου εγώ τον έμπλεξα. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω».