Οδηγούμε στην πόλη το νέο QJMotor MTX 125 και ανακαλύπτουμε ξανά την ελευθερία που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό scooter.

Οι απαιτήσεις του σύγχρονου αναβάτη όσον αφορά τις αστικές μετακινήσεις έχουν εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια. Έχει περάσει η εποχή που ένα απλό δίκυκλο που απλά «κάνει τη δουλειά» ήταν ο κανόνας. Πλέον τα αναζητεί όλα, δεν κάνει συμβιβασμούς και θέλει ένα ολοκληρωμένο πακέτο με τεχνολογία, άνεση, οικονομία και εξοπλισμό.

Η QJMotor πρόσφατα έφερε στην Ελλάδα ένα scooter το οποίο τικάρει όλα τα τετραγωνάκια σε όλους τους τομείς που ενδιαφέρουν τον σύγχρονο αναβάτη. Το QJMotor MTX 125 είναι ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο scooter που στέκεται στην premium πλευρά της κατηγορίας, προτάσσοντας έναν υπερπλήρη εξοπλισμό και στοιχεία που δεν συναντάς εύκολα.

Με έναν ισχυρό κινητήρα απόδοσης 15 ίππων και με πλούσια τεχνολογία όπως traction control, Start/Stop και σύστημα ενίσχυσης της απόδοσης Boost, το MTX 125 είναι απολαυστικό στο δρόμο. Ο εξοπλισμός του επίσης είναι μοναδικός καθώς περιλαμβάνει LED φώτα, διπλή USB θύρα, Keyless σύστημα, TFT οθόνη και αισθητήρες πίεσης ελαστικών.

Με το QJMotor MTX 125 δεν έχεις μόνο στο πλευρό σου έναν πιστό σύμμαχο για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά ένα scooter με ποιότητα ικανή να σε διασκεδάσει και στην υπόλοιπη μοτοσικλετιστική σου ζωή.

Δείτε το βίντεο του newsmoto με το QJMotor MTX 125.

Περισσότερα για το QJMotor MTX 125 ΕΔΩ.