The Voice: Κατέρρευσε πριν ανέβει στη σκηνή – «Τη σημερινή μου ερμηνεία την αφιερώνω σε αυτήν»

Ο Γιάννης Σιαχάμης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο The Voice, το βράδυ του Σαββάτου, κατά την πρεμιέρα του νέου κύκλου που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ. Ο διαγωνιζόμενος από το Ναύπλιο διεκδίκησε το όνειρό του στη μουσική, αντιμετωπίζοντας όμως έντονη συναισθηματική φόρτιση λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.

Σε δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα, ο 42χρονος αποκάλυψε πτυχές της ζωής του και της σχέσης του με τη μουσική. “Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη μουσική τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Από 12 ετών εργάζομαι ως βαφέας αυτοκινήτων και τα τελευταία πέντε χρόνια έχω δική μου επιχείρηση. Η μουσική ήταν πάντα για μένα ένας τρόπος να εκφράζομαι. Όποτε ένιωθα είτε λύπη είτε χαρά, τραγουδούσα και αυτό με βοηθούσε να νιώθω καλύτερα.”

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά του στην απώλεια της μητέρας του σε νεαρή ηλικία, ένα γεγονός που τον σημάδεψε βαθιά. “Όταν έχασα τη μητέρα μου, κατάλαβα πόσο σύντομη είναι η ζωή. Από τότε αποφάσισα να ακολουθώ τα όνειρά μου. Η σημερινή μου ερμηνεία είναι αφιερωμένη σε εκείνη,” είπε ο Γιάννης Σιαχάμης, με δάκρυα στα μάτια, λίγο πριν ερμηνεύσει το τραγούδι του στη σκηνή.