Home / Showbiz / Super Κική σε αδιανόητα σχόλια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα: «Είναι ο κλασσικός μαλ…ς θείος που υπάρχει στη γη και η γυναίκα του»
Super Κική σε αδιανόητα σχόλια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα: «Είναι ο κλασσικός μαλ…ς θείος που υπάρχει στη γη και η γυναίκα του»
Πέμπτη, 24.10.2024, 23:27
Zappit@ZAPPIT_

Απίστευτο ξέσπασμα με ακατάλληλες εκφράσεις.

Εναντίον του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα «έβαλε» η Super Κική σε νέο της βίντεο. Η influencer χρησιμοποίησε ορισμένους απίστευτους χαρακτηρισμούς εναντίον του γνωστού ζευγαριού, μετά τον ντόρο που προκάλεσε η δήλωσή της για τον Χρήστο Μάστορα. Μάλιστα, η ίδια στόχευσε κατά και της Άριας Καλύβα με απρεπές λεξιλόγιο.

«Ξέρεις πόσοι Γκουντάρες, ίδιοι ακριβώς υπάρχουν; Είναι οι πιο κλισέ άνθρωποι που υπάρχουν. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ο κλασσικός μαλ…ς θείος που υπάρχει στη Γη και η γυναίκα του. Η θειά και ο θειός. Που σε κοιτάνε με μισό μάτι αν είσαι γκέι. Γέλα με τη θεία και τον θείο, δες πόσο δυστυχισμένοι είναι. Ξέρεις τι είναι όλη μέρα να κρατιέσαι να είσαι ψεύτικος; Σκέψου αυτό 24/7. Δεν θυμάμαι ποτέ τις κατίνες που με βρίζουν στα πάνελ μου φαίνονται όλοι ίδιοι. Για να μη θυμάμαι ποιοι είναι, κάτι σημαίνει αυτό» δήλωσε μεταξύ άλλων η Super Κική χρησιμοποιώντας πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς.