Η Sonos επαναπροσδιορίζει την premium ηχόμπαρα της με επαναστατική τεχνολογία και παρουσιάζει το Sub 4 με ανανεωμένο σχεδιασμό.

Η Sonos παρουσίασε πρόσφατα τη Sonos Arc Ultra, τη νέας premium soundbar με ντεμπούτο της επαναστατικής τεχνολογίας ηλεκτροακουστικών μορφοτροπέων με την ονομασία Sound Motion.

Μια σημαντική ανακάλυψη στη μηχανική ήχου, το Sound Motion μειώνει δραστικά το μέγεθος του μορφοτροπέα (transducer) ενώ απογειώνει τα μπάσα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καινοτομία ήχου όπου μεγαλύτερος και καλύτερος ήχος μπορεί να αποδοθεί από μικρότερα μεγέθη.

Η Arc Ultra προσφέρει έως και διπλά μπάσα από την προκάτοχο της, με μια άνευ προηγουμένου spatial audio εμπειρία 9.1.4 σε μια κομψή, εκλεπτυσμένη σχεδίαση.

Η Sonos παρουσιάζει επίσης το Sonos Sub 4, την επόμενη γενιά του εμβληματικού subwoofer με ανανεωμένη σχεδίαση και εσωτερικά στοιχεία που αναδεικνύουν τις αγαπημένες σου ταινίες, τραγούδια και περισσότερα με εντυπωσιακά μπάσα.

Η Sonos συνεχίζει επίσης την ταχεία βελτίωση της νέας της εφαρμογής. Με μια ενημέρωση λογισμικού παράλληλα με την κυκλοφορία των Arc Ultra και Sub 4, η απόδοση της νέας εφαρμογής αναμένεται να ξεπεράσει την απόδοση της προηγούμενης σε σημαντικά σημεία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι απαραίτητα για νέους χρήστες, όπως αναγνώριση συστήματος, ρύθμιση νέων συσκευών, και η δυνατότητα ομαδοποίησης συσκευών Sonos.

Για τους τρέχοντες πελάτες της Sonos, η ενημέρωση θα επαναφέρει το 90% των λειτουργιών που λείπουν από τη νέα εφαρμογή, με περαιτέρω προσθήκες καθώς η Sonos εστιάζει στο συνεχή ρυθμό ενημερώσεων.

Η Arc Ultra και το Sub 4 θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμα από τις 29 Οκτωβρίου στην τιμή των 999 και 899 ευρώ, αντίστοιχα.