Ισόπαλό 1-1 έληξε το El Romeico στο γήπεδο “Αγία Σοφία-OPAP Arena” ανάμεσα την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SL1.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση στην οποία οι δύο ομάδες του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης και του προσφυγικού στοιχείου έπαιξαν σε πολύ δυνατό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τον κερδισμένο τον Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος διατηρείται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της πρώτης Εθνικής κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η “ένωση” έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της ήταν αυτή που στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο γήπεδο “Αγία Σοφία-OPAP Arena”. Ωστόσο το σκορ άνοιξε ο Μπάμπα για τον “δικέφαλο του Βορρά” στο 16ο λεπτό από κόρνερ μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ενώ για την ΑΕΚ ο Πιερό στο 25′ σε μια φάση που νίκησε κατά κράτος τον Κεντζιόρα έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Αναλυτικοτρα οι συνθέσεις με τις οποίεα παρατάχθηκαν οι δύο ομα΄δες στην αναμέτρηση είναι οι ακόλουθες:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα (75′ Οντουμπάτζο0, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Περέιρα (75′ Πινέδα), Γκαρσία (75′ Μαρσιάλ), Κοϊτά, Λαμέλα (82′ Γκατσίνοβιτς), Πιερό

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μπάμπα, (62′ Κόλεϊ), Σβάμπ, Οζντόεφ (75′ Καμαρά), Μούργκ (75′ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τσάλοφ (62′ Τόμας)

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Πηγή:ertsports.gr

Χορηγός Επικοινωνίας