Ήδη, έχουν κυκλοφορήσει τα videos για τα τραγούδια «Νύχτα μου μάγισσα» με την Πέγκυ Ζήνα, «Μ’ άναψες» με την Κατερίνα Λιόλιου, «Ένας χορός είν’ η αγάπη» με την Josephine, «Όταν οι καρδιές χωρίζουνε» με την Μελίνα Ασλανίδου, «Δεν σου ταιριάζουνε εσένα οι γιεγιέδες» με τον Νίκο Μακρόπουλο, «Με καις» με τη συμμετοχή πρωταγωνιστών της σειράς και «Γιατί αρέσω τόσο» με την Μαρία Λεκάκη και τη Νίκη Λάμη.

O Πέτρος Ιακωβίδης στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» – Δείτε βίντεο

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο επιτυχημένος και πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, κάνει εμφάνιση – έκπληξη στη νέα σειρά των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» και ερμηνεύει το «Παραθυρόφυλλα κλειστά». 

Το «Παραθυρόφυλλα κλειστά», σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους της Αφροδίτης Μάνου, που υπογράφουν ολόκληρο το soundtrack, είναι ένα δυνατό λαϊκό τραγούδι, με «άρωμα» από παλιό ελληνικό κινηματογράφο, το οποίο ερμηνεύει μοναδικά ο Πέτρος Ιακωβίδης. 

Στο music video «Παραθυρόφυλλα κλειστά», ο Πέτρος Ιακωβίδης εμφανίζεται με την Ματθίλδη Μαγγίρα κι άλλους πρωταγωνιστές της σπαρταριστής κωμωδίας, που μεταδίδεται από τον Alpha και έχει αγαπηθεί από το κοινό. 

Το soundtrack «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, περιλαμβάνει 14 τραγούδια, όλα σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Αφροδίτης Μάνου, τα οποία ερμηνεύουν γνωστοί κι αγαπημένοι τραγουδιστές κάνοντας εμφανίσεις σε επεισόδια της σειράς, καθώς και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της.

 Τα music videos των τραγουδιών αποκαλύπτονται στο YouTube κάθε Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι. 

 «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», μία παρωδία των πιο επιτυχημένων ελληνικών δραματικών σειρών, μέσα από την ξεχωριστή ματιά του αγαπημένου συγγραφικού διδύμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

 Απολαύστε το music video