Την απογοήτευση του για τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Σουφλίου Θοδωρής Τσιαμίτας, αφού στις  αναζητήσεις μας δεν καταφέραμε  να εντοπίσουμε τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακικο.

Ο κ Τσιαμίτας επισήμανε, ότι δεν άκουσαν κάτι  ουσιαστικό, ούτε ότι θα έρθει η ανάπτυξη στον Έβρο, προσθέτοντας ότι μέσω κάποιων μέτρων κάποιοι άνθρωποι θα εκμεταλλευθούν τα επιδοτούμενα προγράμματα των 10 και των 6 χιλιάδων ευρώ επισημαίνοντάς ότι θα πρέπει να μπουν κάποια κριτήρια γύρω από αυτό, ενώ αναρωτήθηκε το που θέλει η κυβέρνηση να πάει τον κεντρικό και βόρειο Έβρο με όλα αυτά.

«Αν δούμε παραβατικούς ανθρώπους να συνεχίζουν να έρχονται όπως ήδη αυτό ξεκίνησε θα υπάρξουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και αυτό θα μεταφρασθεί και στο αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών».

Παραμένει στην άποψη ότι δεν υπήρξε κανένα αναπτυξιακό έργο που θα φέρει χρήμα στην περιοχή , ότι κανένα αίτημα της περιοχής δεν εισακούστηκε και ότι αν και στήριξαν την κυβέρνηση θα πρέπει να πολεμήσουν για να μην δουν κάποια στιγμή το σπίτια τους να κατοικούνται  από παραβατικά άτομα. «Ανασυγκρότηση χωρίς να δει χρήματα και σοβαρά έργα ο πολίτης δεν υπήρξε πουθενά στην ιστορία του κόσμου» κατέληξε ο κ Τσιαμίτας

(ertnews.gr)