Η Ducati προσφέρει την απολαυστική Multistrada V2 και V2S με όφελος 1.500 ευρώ.

Μια από τις πιο ολοκληρωμένες μοτοσικλέτες στην κατηγορία των adventure μοτοσικλετών κάτω του λίτρου είναι η Ducati Multistrada V2. Το premium μοντέλο έχει έντονα σπορ στοιχεία χάρη στον δυναμικό δικύλινδρο V2 κινητήρα των 937 κ.εκ. και πλήρη εξοπλισμό ασφάλειας και τεχνολογίας που κάνουν τον αναβάτη να απολαμβάνει ξέγνοιαστα κάθε περιπέτεια.

Τώρα, η Ducati ετοίμασε μια εξαιρετική προσφορά για το δημοφιλές της μοντέλο. Από τις 14 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος, η Multistrada V2 θα διατίθεται στην τιμή των 15.300 ευρώ και η Multistrada V2S στην τιμή των 18.400 ευρώ, με όφελος ανά μοντέλο 1.500 ευρώ.

Εκτός από τον κορυφαίο κινητήρα με την ισχυρή προσωπικότητα, η Multistrada V2 διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που την φέρνουν στην καρδιά της τεχνολογικής εξέλιξης. Διαθέτει μεταξύ άλλων το πακέτο ασφάλεια με Cornering ABS και ρυθμιζόμενο Traction Control, προγράμματα οδήγησης, προγράμματα ισχύος και Vehicle Hold Control.

Στην έκδοση S τα πράγματα είναι ακόμα πιο πικάντικα καθώς η μοτοσικλέτα διαθέτει επιπλέον σύστημα quickshifter, ηλεκτρονική ανάρτηση με τεχνολογία Skyhook EVO, οθόνη TFT 5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, LED φώτα, Cruise Control και Keyless.

Επισκεφτείτε τώρα το Ducati Athens ή κάποιο κατάστημα του δικτύου της Ducati Hellas και επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά.