Home / Ψυχαγωγία / Cash or Trash – «Έσπασε» στη Δέσποινα Μοιραράκη για τον άντρα της: «Τον σκότωσαν γιατί είχε βρει πετρέλαιο»
Cash or Trash – «Έσπασε» στη Δέσποινα Μοιραράκη για τον άντρα της: «Τον σκότωσαν γιατί είχε βρει πετρέλαιο»
Πέμπτη, 10.10.2024, 20:47
Zappit@ZAPPIT_

“Αυτό μου στοίχισε πολύ στη ζωή μου. Του είχαν πάρει τότε και συνέντευξη στην τηλεόραση, “Ο μεγάλος εκατομμυριούχος” έλεγαν…”

Στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash με οικοδέσποινα την Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε η Μαρία , το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να διεκδικήσει την υψηλότερη δυνατή προσφορά από τους αγοραστές για το αντικείμενο της. Πριν όμως βρεθεί μπροστά τους, η παίκτρια της καθημερινής εκπομπής του STAR έμελλε να προκαλέσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της παρουσιάστριας αλλά και του τηλεοπτικού κοινού με την εκ βαθέων εξομολόγηση της.

Πιο συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη του Cash or Trash εκμυστηρεύτηκε αρχικά στην γνωστή επιχειρηματία πως «έχω κάνει πολλά ταξίδια με τον άντρα μου τον Τόνι, ο οποίος ήταν είχε επιχειρήσεις γεωτρήσεων πετρελαίου. Δεν ήταν Έλληνας, ήταν Αυστραλός και τον είχα γνωρίσει όταν ήμουν στο University of Aberdeen και έδινα κάρτες γιατί θα έβρισκα τους ανθρώπους στην πορεία μου. Έδωσα λοιπόν μια τέτοια κάρτα και στον Τόνι. Ήταν γραφτό να συναντηθούμε με τον σύζυγο. Με πήρε μετά τηλέφωνο, ήπιαμε καφέ και αυτό έγινε».

«Παντρευτήκαμε εδώ στην Ελλάδα. Μείναμε μαζί για 7 χρόνια ώσπου τον σκότωσαν γιατί είχε βρει πετρέλαιο στο Μπαγκαλαντές και ο Τόνι ήθελε άλλο γεωτρύπανο. Αυτό συνέβη στην Αγγλία, όταν δεν ήμουν εγώ εκεί».

«Αυτό μου στοίχισε πολύ στη ζωή μου. Του είχαν πάρει τότε και συνέντευξη στην τηλεόραση, «Ο μεγάλος εκατομμυριούχος» έλεγαν» πρόσθεσε ακόμα, εμφανώς συγκινημένη, η παίκτρια του Cash or Trash στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα από τη συχνότητα του STAR.