Στο GP των ΗΠΑ θα υπάρχουν δύο ακόμη πορτοκαλί μονοθέσια εκτός από τις MCL38 των Νόρις και Πιάστρι. Και όχι, η Alpine δεν έκανε αυτήν την επιλογή για να τιμήσει την McLaren!

Σύμφωνα με την γαλλική ομάδα, ο ιδιαίτερος χρωματισμός των A524 σχετίζεται με ένα video game το οποίο θα βγει στην κυκλοφορία στις 9 Δεκεμβρίου. Ο τίτλος του: Indiana Jones and the Great Circle και θα είναι διαθέσιμο για PC και Xbox Series X/S φέτος. Το 2025 θα βγει και για το Playstation 5.

Έτσι οι Γκασλί και Οκόν θα οδηγούν δύο μονοθέσια τα οποία θα φέρουν αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος οι οποίες θα ταιριάζουν με το χρώμα του logo της σειράς. Το οποίο logo θα είναι ορατό στα πλαϊνά των δύο μονοθέσιων. Οι φόρμες τον οδηγών θα έχουν επάνω τον παγκόσμιο χάρτη, αλλά καθώς φαίνεται δεν θα υπάρχουν… φίδια στο livery των Alpine.

Η γαλλική ομάδα σίγουρα ελπίζει ότι ο ειδικός χρωματισμός θα της φέρει τύχη στις ΗΠΑ. Πάντως η τελευταία φορά που η Alpine άλλαξε χρωματισμό αποδείχτηκε τυχερή. Στο Βέλγιο οι A524 έφεραν ειδικό livery από την ταινία Deadpool & Wolverine. Και ο Οκόν κατάφερε να πάρει 2 βαθμούς, τερματίζοντας στην 9η θέση!