Home / Ενημέρωση / Φως στο τούνελ – Η Αγγελική Νικολούλη έκανε πρεμιέρα για 30η σεζόν: «Είμαστε συγκινημένοι»
Φως στο τούνελ – Η Αγγελική Νικολούλη έκανε πρεμιέρα για 30η σεζόν: «Είμαστε συγκινημένοι»
Παρασκευή, 18.10.2024, 23:39
Zappit@ZAPPIT_

“Αυτή τη χρονιά θα ξεθάψουμε, κυριολεκτικά, υποθέσεις πολύκροτες” προειδοποίησε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ.

Πιστή στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό στάθηκε η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο τούνελ» τη νύχτα της Παρασκευής όταν και ήρθε, μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού, το νέο επεισόδιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μάλιστα, αυτή αποτέλεσε και την… 30η πρεμιέρα της δημοσιογράφου στην ενημερωτική εκπομπή.

Γι’ αυτό και στο ξεκίνημα, η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Καλησπέρα και καλό φθινόπωρο. Μπαίνουμε στην 30η  τηλεοπτική σεζόν και είμαστε συγκινημένοι. Βέβαια δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ εάν δεν είχαμε όλους εσάς, τους φίλους τηλεθεατές, στο πλευρό μας. Εσάς που λειτουργείτε εθελοντικά και μας βοηθάτε σε έρευνες για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ λοιπόν, μέσα από την καρδιά μου, για όλα».

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές και για τα λουλούδια τους ιθύνοντες εδώ στο MEGA, τη διεύθυνση επικοινωνίας την κα. Βλαβιανού και την παραγωγή μου. Βέβαια θέλω να πω και το ευχαριστώ, ειδικά γλυκό ευχαριστώ, στον φίλο της εκπομπής για την όμορφη τούρτα που μας έφτιαξε. Να είστε όλοι καλά».

«Αυτή τη χρονιά θα ξεθάψουμε, κυριολεκτικά, υποθέσεις πολύκροτες που έμειναν ανεξιχνίαστες και παραμένουν κλειδωμένες στα συρτάρια των Αρχών. Υποθέσεις που η εκπομπή ερεύνησε αλλά για κάποιο λόγο δεν είδαν το φως. Τώρα με καινούργια στοιχεία και με βαθιά έρευνα θα της φέρουμε πάλι στην επικαιρότητα με την ελπίδα ότι θα βρούμε και την άκρη των μπερδεμένων νημάτων» συμπλήρωσε ακόμα η Αγγελική Νικολούλη, στην πρεμιέρα για την ενημερωτική της εκπομπή στο MEGA, για αν δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή για το «Φως στο Τούνελ» τη νύχτα της Παρασκευής.