5 ώρες πριν

Τροχαίο στον Μαραθώνα: Μηχανή εξετράπη της πορείας της – Ανασύρθηκε από ρεματιά ο οδηγός 01:16, Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024 Uncategorized Τροχαίο ατύχημα συνέβη τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή (27/10) στον Μαραθώνα.
Συγκεκριμένα, μηχανή εξετράπη της πορείας της επί της οδού Αγίας Μαρίνας στον Μαραθώνα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να βρεθεί σε ρεματιά.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα που ανέσυραν τον άνδρα τραυματισμένο.
Το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Δείτε σχετική ανάρτηση

Ολοκληρώθηκε ανάσυρση τραυματισμένου άνδρα από ρεματιά και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της οδού Αγ. Μαρίνας στο Μαραθώνα. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 26, 2024 ΤΡΟΧΑΙΟ Μοιράσου το: Ρόδος: Ένα άτομο στο νοσοκομείο έπειτα από άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων Τροχαίο στη Ροδόπη: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα – Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο Αλλάζει η ώρα την Κυριακή – Μην ξεχάσετε να γυρίσετε τα ρολόγια σας 1 ώρα πίσω

Καθολική Εκκλησία Ελλάδος: Τι ισχυρίζονται οι δύο ιερείς που εμπλέκονται στο σκάνδαλο – Στην Αθήνα ειδικός ανακριτής από το Βατικανό