Συγκλονισμένη εξακολουθεί να παραμένει η τοπική κοινωνία του Ναυπλίου από την αδιανόητη τραγωδία που σημειώθηκε χθες το πρωί (21/10) στο δημοτικό γήπεδο της πόλης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ένας 14χρονος έπεσε από τις κερκίδες του γηπέδου, από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Την ώρα λοιπόν που οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 14χρονος, ο πατέρας του παιδιού έδωσε μια νέα τροπή στην ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε.

Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 14χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο

Αναλυτικότερα, σε χθεσινές του δηλώσεις που μετέδωσε η εκπομπή Live News του Mega έκανε λόγο για αυτοκτονία του 14χρονου. Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ατύχημα, καθώς του 14χρονου του άρεσε να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας και να ασκείται.

«Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, το έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα “σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά”. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 14χρονου, δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, καθοριστικής σημασίας για τις συνθήκες θανάτου του 14χρονου θα είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στη σορό του, ενώ οι Αρχές ήδη λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και υπό ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση.