Μέσα στον Σεπτέμβριο, στο εμβληματικό Cibeles Palace στη Μαδρίτη, η Omoda & Jaecoo παρουσίασε το Jaecoo 7, σε μια εκδήλωση που σηματοδοτεί την επίσημη είσοδο του μοντέλου στην ισπανική αγορά.

Η εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον τοπικών αξιωματούχων και προσωπικοτήτων, με τον Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικής και Βιομηχανικής Ανάπτυξης, Jaime Martinez, και τον πρεσβευτή της εταιρείας, Maxi Iglesias, να είναι παρόντες.

Το Jaecoo 7, το πρώτο off-road SUV της εταιρείας, ενσωματώνει την κλασική κληρονομιά της Jaecoo και την τεχνολογία αιχμής.

Με τον σχεδιασμό του να βασίζεται στη φιλοσοφία «Εμπνευσμένο από τη Φύση», το Jaecoo 7 συνδυάζει κομψές γραμμές και στιβαρό εμπρόσθιο σχεδιασμό, υπογραμμίζοντας τις δυνατότητες του σε off-road συνθήκες.

Είναι εξοπλισμένο με ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία W-HUD και το διαφανές σασί, προσφέροντας ανώτερη οδηγική εμπειρία και ασφάλεια.

Στην ίδια εκδήλωση, το Jaecoo 7 PHEV έκανε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του. Το μοντέλο αυτό, με την τεχνολογία SHS (Super Hybrid System) τρίτης γενιάς, ενσωματώνει λύσεις τόσο για ηλεκτρική όσο και για υβριδική οδήγηση.

Προσφέρει αυτονομία 90 χλμ. σε EV mode και συνολική αυτονομία έως και 1.200 χλμ. με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ιδανική για πράσινη κινητικότητα.

Στις 16 Οκτωβρίου, το Jaecoo 7 PHEV θα συμμετάσχει σε μια πρόκληση δοκιμαστικής οδήγησης 1.300 χλμ., προσκαλώντας τα μέσα ενημέρωσης να βιώσουν την απόδοσή του σε πραγματικές συνθήκες.