Στην δυτική Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά πρόκειται να διεξαχθεί ο 12ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, με κοινό σημείο τερματισμού για όλα τα αγωνίσματα το δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων “Κωνσταντίνος Καραμανλής”.

Στο πλαίσιο αυτού οι δρόμοι των δήμων Αμπελοκήπων–Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά θα πλημμυρήσουν δρομείς από ολόκληρη τη Ελλάδα και τον κόσμο για την διεξαγωγή ενός από τους πιο δημοφιλείς εν Ελλάδι αγώνες δρόμο. Ακριβέστερα Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές, δρομείς κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου, δρομείς με αναπηρίες και δρομείς ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων θα διανύσουν τις εξαιρετικές με πιστοποίηση World Athletics επίπεδες αγωνιστικές διαδρομές του δυτικού τομέα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης με την άριστη ποιότητα οδοστρώματος και την υψηλού επιπέδου αγωνιστική υποστήριξη της Τεχνικής Επιτροπής της διοργάνωσης. Βασικό μέλημα και πρωταρχικό στόχο της οργανωτικής επιτροπής αποτελούν η άρτια υποδοχή και φιλοξενία, υψηλού επιπέδου υποστήριξη της αγωνιστικής συμμετοχής, συμπερίληψη, κοινωνική ευθύνη και περιβάλλον.

Αναλυτικότερα το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα άφιξης δρομέων 18:30) με αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνο Καραμανλής», τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000 μ. (ώρα άφιξης δρομέων 15:45) με αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων “Κωνσταντίνος Καραμανλής”. Τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. (ώρα άφιξης δρομέων 17:15) με αφετηρία το δημαρχείο Κορδελίου–Ευόσμου στην Πλατεία Ευόσμου, καθώς επίσης τον Δρόμο ενός μιλίου-Family Mile (ώρα άφιξης δρομέων 16:15) με αφετηρία το δημαρχείο Παύλου Μελά. Κοινό σημείο τερματισμού όλων των δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων “Κωνσταντίνος Καραμανλής”.

Την πολύπλευρη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες θα πλαισιώσουν οι συναρπαστικές παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης την παραμονή του Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης–ΖΕΝΙΘ, στις 19:00 της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου στην πλατεία Ευόσμου θα πραγματοιηθεί το street half Marathon Night Party. Αντίστοιχα μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου στο δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων “Κωνσταντίνος Καραμανλής” θα λάβει χώρα νυχτερινή μουσική συναυλία με τους ONIRAMA.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας