Το ζώδιο που θα έχει «ακραία οικονομική τύχη» κατά την Πανσέληνο του Κριού

Ένα ζώδιο θα είναι υπερτυχερό χάρη στην Πανσέληνο. Το ζώδιο του Καρκίνου «θα βγάλει πολύ καλά χρήματα».

Αυτά είναι ευχάριστα νέα, καθώς τον τελευταίο καιρό, αν και δουλεύετε πολύ, λαμβάνετε  μικρή ανταμοιβή. Ωστόσο, στις 17 Οκτωβρίου, θα εμφανιστεί τελικά το «αποκορύφωμα από τις προσπάθειές σας». Η Πανσέληνος του Κριού στις 17 Οκτωβρίου είναι κινητήρια δύναμη για τον Καρκίνο, τον Ήλιο, τη Σελήνη και τα ανερχόμενα ζώδια.

Η αμοιβαία υποδοχή που συμβαίνει μεταξύ του Καρκίνου και του Κριού, σημαίνει ότι οι πλανήτες υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο.

«Η αμοιβαία υποδοχή συμβαίνει όταν έχεις δύο πλανήτες στο ζώδιο του άλλου».

Αυτή η πλανητική σχέση ενεργοποιείται στις 17 Οκτωβρίου, όταν ο Άρης, ο κυβερνών πλανήτης του Κριού, βρίσκεται στον Καρκίνο και η Σελήνη, ο πλανήτης που κυβερνά τον Καρκίνο, βρίσκεται στον Κριό.

«Οι Καρκίνοι θα αισθανθούν θέληση να φτάσουν σε ακόμα μεγαλύτερα ορόσημα στην καριέρα τους»

Παρά τη φυσική τάση του Καρκίνου να τρέφει τους άλλους, με αυτή την ισχυρή ενέργεια του Κριού,  ο Καρκίνος θα επικεντρωθεί τελικά στο να δώσει προτεραιότητα στον εαυτό του και  να αγαπήσει τον εαυτό του.

Ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσει ο Καρκίνος να επωφεληθεί από  αυτήν την οικονομική επιτυχία είναι με το να ευνοήσει και τα έργα του. Ο Καρκίνος ενθαρρύνεται να σκεφτεί αυτό που του φέρνει χαρά, χωρίς να νοιάζεται για τους άλλους ή χωρίς να φοβάται ότι θα φανεί εγωιστής. Μόλις λάβετε αυτήν την πρωτόγνωρη οικονομική επιτυχία, μην βιαστείτε να τα ξοδέψετε όλα αμέσως.

«Θα πλουτίσετε γρήγορα και σύντομα θα θέλετε να ξοδέψετε». Άρα μπορεί να παρατηρηθούν  επικίνδυνες ενέργειες όπως, υπερβολικές δαπάνες.

Δυστυχώς, μερικοί μπορεί να ξοδέψουν τη νέα τους περιουσία σε παπούτσια χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η οικονομική επιτυχία, αν και μεγάλη, θα είναι μόνο προσωρινή.

Μόλις τελειώσει αυτή η μέρα,  θα έχετε μία ξαφνική έκρηξη οικονομικής τύχης.

Έτσι, απολαύστε αυτήν την μεγάλη οικονομική τύχη κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου του Κριού και βρείτε τρόπους για να κάνετε τα χρήματά σας να πολλαπλασιαστούν. Ο μελλοντικός σας εαυτός θα σε ευχαριστήσει για αυτό, Καρκίνε!