Home / Media / Τηλεθέαση: Η Ναταλία Γερμανού πήρε τη ρεβάνς
Τηλεθέαση: Η Ναταλία Γερμανού πήρε τη ρεβάνς
Κυριακή, 20.10.2024, 09:50
Γιάννης Κωστίκας@

Δείτε αναλυτικά τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Με δυναμική επέστρεψε η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου 19/10. Η τηλεθέαση του Καλύτερα Δε Γίνεται κυμάνθηκε σε υψηλότερα επίπεδα από εκείνα της περασμένης Κυριακής και η παρουσιάστρια του Alpha έδειξε ξεκάθαρα ότι με την εμπειρία της και τα γρήγορα αντανακλαστικά της γνωρίζει πως να φέρει την εκπομπή της στα μέτρα της και να κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Συγκεκριμένα χθες το Καλύτερα Δε Γίνεται σημείωσε στο δυναμικό κοινό 15,5% και το Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα σε μονοψήφια ποσοστά έφτασε στο 8,3%. Όσον αφορά το σύνολο, η Ναταλία Γερμανού είχε μέσο όρο 16% και ο Κώστας Τσουρός 11,4%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Καλύτερα δε γίνεται – 15,5%

Ακόμα δεν είδες τίποτα – 8,3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Καλύτερα δε γίνεται – 16%

Ακόμα δεν είδες τίποτα – 11,4%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.