Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο από τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/10) νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Οι πληροφορίες γύρω από την ανείπωτη τραγωδία με τον θάνατο του διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι ακόμη συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ, προσπαθώντας να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Μπάλντοκ βρισκόταν τουλάχιστον επί πέντε ώρες νεκρός μέσα στην πισίνα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να έχει πεθάνει από παθολογικά αίτια, αφού το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

Η πρώτη εικόνα παραπέμπει σε πνευμονική εμβολή λόγω της κατάστασης που εντοπίστηκε η σορός του, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αυτό το σενάριο.

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά πληροφορίες για την πιθανή ύπαρξη δευτέρου ατόμου στο χώρο, καθώς στον χώρο υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκαν δύο ποτήρια. Γι’ αυτό το λόγω στελέχη της σήμανσης μπήκαν στο σπίτι και έλαβαν αποτυπώματα. Σε περίπτωση λοιπόν που επιβεβαιωθεί ότι υπήρχε και άλλο άτομο στο σπίτι το οποίο είδε τον 31χρονο σε άσχημη κατάσταση και τον άφησε μόνο του μόνο του, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπο με την κατηγορία της «παράλειψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής».

Η Daily Mirror δημοσίευσε βίντεο από την οικία του Μπάλντοκ, όπου φαίνεται η πισίνα που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου δεξιού μπακ του «τριφυλλιού».

Τον Μπάλντογκ, όπως έχει γίνει γνωστό από χθες εντόπισε νεκρό στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα ο σπιτονοκοκοίρης του τον οποίο ενημέρωσε η σύζυγός του και τού ζήτησε βοήθεια καθώς δεν μπορούσε να βρει τον 31χρονο από το πρωί.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μετέβη στο πολυτελές σπίτι στην παραλία της Γλυφάδας, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και ενημέρωσε αμέσως το ΕΚΑΒ και τις Αρχές.

Η είδηση του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή προκάλεσε τεράστιο σοκ τόσο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού όσο και ευρύτερα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Συντετριμμένοι οι συμπαίκτες του έφθασαν έξω από το σπίτι της Γλυφάδας μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί. Η είδηση προκάλεσε σοκ και στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας, τη χώρα που γεννήθηκε, μεγάλωσε και αγωνίστηκε επί πολλά χρόνια ο 31χρονος.