Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν τις προκλήσεις στις σχέσεις τους από τις 7 έως τις 13 Οκτωβρίου

Την εβδομάδα από τις 7 έως τις 13 Οκτωβρίου, τρία ζώδια θα ξεπεράσουν τις προκλήσεις της σχέσης τους με τη βοήθεια από τον Ήλιο και τον Άρη. Ο Ζυγός στον Ήλιο, ξεκινά με τον Άρη στον Καρκίνο στις 12 Οκτωβρίου, δημιουργώντας τριβές μεταξύ της προσπάθειας να διατηρηθεί μια συνεργασία και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Ενώ ο Ήλιος του Ζυγού σας ενθαρρύνει να συμβιβαστείτε και να επιλύσετε προβλήματα, ο Άρης στον Καρκίνο εντείνει τη συναισθηματική σας ικανοποίηση, καθιστώντας δύσκολη τη συνεργασία στη σχέση σας. Η αποδοχή αυτής της πραγματικότητας και η επιλογή, θα κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν πιο ομαλά.

Η ίδια ενέργεια της δύναμης της επιλογής σας εντείνεται την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, καθώς ο Ερμής στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού φέρνει μια σκληρή πραγματικότητα καθώς σχηματίζει μια τεταμένη όψη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Ερμής μπορεί να θέλει να σας βοηθήσει να καθορίσετε ποιες βελτιώσεις πρέπει να γίνουν στο στιλ της σχέσης σας.

Ωστόσο, ο Πλούτωνας έχει επίσης βαρεθεί με τους παλιούς, γνωστούς τρόπους σας, έτσι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά αν δεν επιλέξετε την πορεία της σύμπνοιας και του συμβιβασμού.

Αν και μερικές φορές αισθάνεσθε σαν να μην έχετε εξουσία στο πως θα εκτυλιχθούν τα πράγματα στη  σχέση σας αυτήν την εβδομάδα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι έχετε πάντα μια επιλογή όταν πρόκειται να αποφασίσετε πώς θα  αντιδράσετε ή τι θα πείτε. Η λήψη της σωστής απόφασης σας βοηθά να συζητήσετε όλα τα θέματα που οδηγούν σε αυτήν τη στιγμή.

Να είσαι υπομονετικός με τον εαυτό σου, όπως πρέπει να είσαι στο κέντρο την εβδομάδα που ακολουθεί. Είστε ακόμα εγκλωβισμένοι στο τρέχον μάθημα της εξεύρεσης ισορροπίας στη ζωή σας, ειδικά μεταξύ της καριέρας σας και της ρομαντικής σχέσης σας.

Μέρος αυτής της περιόδου είναι η τρέχουσα περίοδος έκλειψης στο Κριός και στο Ζυγό, αλλά φαίνεται να εντατικοποιείται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο απώτερος σκοπός αυτού είναι να σας βοηθήσει να έχετε μια εντελώς ικανοποιητική ζωή έναντι μιας όπου θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ της επιτυχίας και της αγάπης.

Σε αυτήν τη διαδικασία, έχετε επίσης αισθανθεί αρκετά αγχωμένοι σχετικά με τη διαχείριση και τι προκύπτει και την τήρηση των δεσμεύσεών σας στην εργασία και σε θέματα καρδιάς.

Ευτυχώς για εσάς, αυτό το μάθημα έχει σχεδόν τελειώσει. Ωστόσο, δε σημαίνει ότι αυτό που θα επιλέξετε να κάνετε την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα είναι σημαντικό.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό,  θα συγκρουστεί με τον Άρη στον Καρκίνο, δημιουργώντας μια στιγμή στην οποία αισθάνεται σαν να μην έχει σημασία τι ακριβώς θα κάνετε.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτός είναι ο λόγος που η αίσθηση της ισορροπίας σου μετράει τόσο πολύ: Δεν μπορείτε να μετράτε τη δύναμή σας σου με βάση τις γνώμες των άλλων, αλλά με βάση το πώς νιώθετε.

Φαίνεται ότι δυσκολεύεστε να ζήσετε τις συντροφικές σχέσεις με όλους τους τρόπους που πραγματικά επιθυμείτε Κριοί, και είναι πιθανό  αυτό να οφείλεται σε μία κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι ή την οικογένεια.

Μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε αυτήν τη μεγάλη αγάπη, αλλά και να υποστηρίξετε άλλες σχέσεις στη ζωή σας, είτε με την οικογένεια είτε με τα παιδιά — αλλά η ικανότητά σας να συνδυάσετε αυτές τις πτυχές της ζωής σας, είναι που θα κάνει όλη τη διαφορά.

Αντί να επιμερίζετε τον χρόνο σας, προσπαθήστε να είστε πιο οργανωτικοί.

Αυτό μπορεί να σημαίνει την καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας, είτε με τον σύντροφο ή την οικογένειά σας, ή το να βγείτε ραντεβού αντί να μείνετε στο σπίτι.

Η πραγματικότητα είναι ότι αν συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε, τίποτα δεν θα αλλάξει. Πρέπει να αρχίσετε να βλέπεις τη ζωή  σαν σύνολο.

Διαφορετικά, μπορεί να χάσετε την αληθινή αγάπη.

Ο Ζυγός στον Ήλιο, θα δημιουργήσει έντονη ενέργεια με τον Άρη στον Καρκίνο το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, φέρνοντας μια κρίση μεταξύ της συντροφικής ζωής σας και της οικογένειας ή του σπιτιού σας.

Αυτή η κατάσταση έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να μάθετε να συγχωνεύετε αυτούς τα δύο τομείς της ζωής σας ή να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης του χρόνου σας, ώστε να καλλιεργείτε τη ζωή που θέλετε να ζήσετε.

Εκπληρώνοντας αυτήν την επιθυμία, δίνετε στον εαυτό σας αυτό που πάντα θέλατε. σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο κάνετε σχέδια, να επιμερίσετε τον χρόνο σας ή να δημιουργήσετε όρια στη ζωή σας.

Αφήστε πίσω τον φόβο ότι θα καταστρέψετε κάτι, αν να απολαύσετε χρόνο με όλους όσους αγαπάς ή αν βγείτε έξω για ένα βράδυ.

Σας αξίζει απόλυτη ευτυχία, που σημαίνει τη δημιουργία χρόνου για όλα τα σημαντικά για εσάς – διαφορετικά, μπορεί σύντομα να βρεθείτε και πάλι μόνος σας.

Ενώ ο Ζυγός στον Ήλιο, σάς ενθαρρύνει να δείξετε  αφοσίωση και να έχετε κίνητρο στην καριέρα σας, ο σύντροφός σας δεν αισθάνεται ότι είστε δίπλα του σταθερά ή ότι ενδιαφέρεστε για τη σχέση.

Αυτό δεν οφείλεται σε δική σας αδιαφορία, αλλά είναι δύσκολο να διατηρείς συνεχώς τις ισορροπίες.

Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο όταν αυτή η αντιπαράθεση φτάνει στον σύντροφό σας, να θυμάστε ότι ενώ υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε μια γνήσια σχέση.

Και αν είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν γι’ αυτό, ίσως να πρέπει.

Θέλετε να εκπληρώσετε τις εργασιακές σας υποχρεώσεις αυτήν την εβδομάδα, να προσπαθήσετε να είστε σπίτι νωρίς, να έχετε άφθονο ποιοτικό χρόνο και να σχεδιάσετε μια ημερομηνία-έκπληξη — και αν πρόκειται για μια συγκεκριμένη εκδήλωση, βεβαιωθείτε ότι θα παρευρεθείτε. Διαφορετικά, αυτή η σχέση ίσως να φτάσει σε ένα πρόωρο τέλος.

Ενώ έχετε κάνει το καλύτερο δυνατό για τη διαχείριση και τη συνέχιση αυτής της σχέσης, Λέοντες, μπορεί να θέλετε επιπλέον βοήθεια.

Για να λάβετε αυτή τη βοήθεια, θα πρέπει όμως να κάνετε στην άκρη την περηφάνια σας. Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο ζήτημα το οποίο εσείς και ο σύντροφός σας δεν καταφέρατε να επιλύσετε.

Μπορεί επίσης να καταλήξει στο πώς προσεγγίζετε ένα πρόβλημα.

Ενώ εστιάζετε περισσότερο στην υγιή επικοινωνία, έχει υπάρξει κάποια αντίσταση, καθώς νομίζετε ότι έχετε δίκιο.

Στην αγάπη, ειδικά σε μία σχέση που θέλετε να κρατήσετε, δεν μπορείτε να συνεχίσετε να σκέφτεστε ποιος έχει δίκιο, αλλά πώς να βρείτε ένα κοινό σημείο από κοινού από το οποίο μπορείτε να πορευθείτε μαζί.  Είτε θα αλλάξετε τρόπο σκέψης, ή θα διαιωνίσετε το πρόβλημα.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό θα δημιουργήσει μια αναταραχή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάνοντας τα ζητήματα να φτάσουν στο μυαλό σας και δίνοντάς σας την επιλογή για το πώς θα προχωρήσετε.

Αυτό που το κάνει αυτό ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι ο Ερμής περνάει το πρώτο μισό της ημέρας στον Ζυγό πριν μετακινηθεί στον πρώτο βαθμό του Σκορπιού αργότερα το απόγευμα, έτσι αν αυτό το ζήτημα δεν αντιμετωπιστεί, τότε όντως αποτελεί αιτία χωρισμού.

Ο Πλούτωνας που επιστρέφει στον Αιγόκερω, σας βοηθάει να επικεντρωθείτε στο να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας.

Μέρος αυτού περιλαμβάνει επίσης την αναζήτηση βοήθειας όπου αυτό χρειάζεται – ακριβώς ό, τι η σχέση σας χρειάζεται τώρα. Αν μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού συμβουλευτική ζεύγους, μπορεί να είστε σε θέση να αποφύγετε ένα χωρισμό, αλλά είναι μια επιλογή που εξαρτάται από εσάς.

Σε αυτήν την περίπτωση, το να έχεις κάποιον να βοηθήσει για να διαμεσολαβήσει σε αυτό το ζήτημα, ειδικά αν αφορά θέματα του σπιτιού, μπορεί να βοηθήσει εσάς και τον σύντροφό σας να βρείτε αυτό το σημείο συμβιβασμού για να προχωρήσετε μπροστά. Μπορεί επίσης να αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνείτε στις σχέσεις προς το καλύτερο. Ενώ ζητώντας βοήθεια ή μιλώντας σε κάποιον τρίτο για τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι δύσκολο, όμως μπορεί βελτιώσει τη σχέση.