Τα 3 ζώδια που μπαίνουν σε μια πολύ τυχερή περίοδο – «Είναι ιδανική στιγμή για αλλαγές και νέους στόχους»

Πλησιάζοντας προς το τέλος του έτους, η εποχή του Σκορπιού, είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσει η μετάβαση από το παλιό στο νέο.

Τρία ζώδια θα έχουν μια απίστευτη τύχη στην περίοδο στον Σκορπιό, η οποία διαρκεί από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου 2024, αγκαλιάζοντας τις φυσικές δυνάμεις αυτού του αστρολογικού μήνα για την αλλαγή και τη μεταμόρφωση.

Ως ζωδιακός μήνας που κυβερνάται τόσο από τον Άρη όσο και από τον Πλούτωνα, η εποχή του Σκορπιού είναι η στιγμή να αναδείξετε τη διαίσθησή σας και να θέτε στόχους που ενισχύουν την εσωτερική δύναμή σας και την εξωτερική λάμψη σας στον κόσμο.

Το τμήμα του Οκτωβρίου που ανήκει στην εποχή του Σκορπιού θα μας καλέσει να αναζητήσουμε την ισορροπία και την αρμονία μέσα μας, καθώς ξεκινάμε τη διαδικασία για μία θετική αλλαγή και μετασχηματισμό.

Ένα μείγμα ενέργειας μεταξύ του Σκορπιού και του Ζυγού θα περιλαμβάνει την εγκατάλειψη ενός λάθος συντρόφου ή φίλων, την οργάνωση του σπιτιού ή την εγκατάλειψη μιας τοξικής συνήθειας.

Τον Νοέμβριο, σ’ ένα διάστημα από την περίοδο του Σκορπιού, θα υπάρξει επιρροή από την ενέργεια του Τοξότη, προσκαλώντας μας να στοχαστούμε και να σχεδιάσουμε το μέλλον, μεταμορφώνοντας πτυχές της ζωής μας και του εαυτού μας.

Με βάση όλα τα παραπάνω τρία ζώδια θα είναι πολύ τυχερά αυτή την περίοδο, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου.

Ιχθύες, η εποχή του Σκορπιού θα είναι υπέροχη περίοδος για εσάς, ειδικά αν έχετε τον Ήλιο και τον Άρη στους Ιχθύες στον αστρολογικό σας χάρτη. Αλλά ακόμη και εκείνοι που έχουν άλλους πλανήτες ή τη Σελήνη σε θέσεις του Ιχθύ, θα βιώσουν μια εισροή της καλής τύχης κατά τη διάρκεια αυτού του ζωδιακού μήνα.

Κατά τη διάρκεια της εποχής του Σκορπιού, ο Ήλιος στους Ιχθύες θα αποκαλύψει μία αφθονία  δημιουργικής ενέργειας.

Η εσωτερική ιδιοφυΐα και το εσωτερικό παιδί σας, θα αρνηθούν να σιγήσουν.

Μην αφήνετε τις φήμες ή τον φόβο να σας κρίνουν να σας κρατούν πίσω.

Αντ ‘αυτού, πάρτε βαθιές αναπνοές κάθε φορά που αισθάνεστε έναν φραγμό και ρωτήστε τον εαυτό σας: Θα θέλατε πραγματικά να ζήσετε σε έναν κόσμο όπου δεν μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας ελεύθερα ή το αντίθετο;

Εκείνοι με τον Άρη στους Ιχθύες θα είναι μια δύναμη αυτόν τον μήνα.

Αν κάποιος σας έχει αδικήσει στο παρελθόν, η τύχη σας θα ξεδιπλωθεί ως καρμική εκδίκηση.

Επίσης, ό,τι κι αν βάλετε τώρα ως στόχο, θα είναι εύκολο για σας να επιτύχετε.

Απλά πρέπει να ξεκλειδώσετε τη δύναμη μέσα σας και να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας, χωρίς να απορροφάτε ό,τι δεν είναι δικό σας, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα.

Εκείνοι που έχουν τον Ήλιο, τον Δία, και την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα είναι οι πιο τυχεροί κατά τη διάρκεια της περιόδου του Σκορπιού.

Ελέγξτε τον αστρολογικό χάρτη σας λοιπόν!

Ο Καρκίνος, θα είναι σε μια κατάσταση συνεχούς παρατήρησης κατά τη διάρκεια της εποχής του Σκορπιού, σχεδόν σαν να μπορείτε να αισθανθείτε κάτι μεγάλο που εκτυλίσσεται στο παρασκήνιο, αλλά να ξέρετε ότι δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να παρουσιαστεί στον κόσμο.

Αυτό είναι μέρος της τύχης σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αν έχεις τον Ήλιο και τον Δία στο ζώδιο του Καρκίνου, θα βιώσεις παρόμοιες εμπειρίες.

Θα βρουν μέντορες, συναισθηματική υποστήριξη, χρήματα και δύναμη όταν τα χρειαστούν. Αρκεί να θυμάστε ότι “με μεγάλη δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη”. Θα ξέρετε τι να κάνετε και τι μπορεί να είναι επιζήμιο μακροπρόθεσμα για εσάς και όλους τους επηρεασμένους από τέτοιες αποφάσεις.

Όσοι έχουν Αφροδίτη στον Καρκίνο θα είναι πραγματικά ευλογημένοι κατά τη διάρκεια της εποχής του Σκορπιού, καθώς θα δουν τις επιθυμίες τους να γίνονται πραγματικότητα, χωρίς καν να χρειάζεται να προσπαθήσουν, οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από την ενέργεια που εκπέμπετε στο σύμπαν και τις σκέψεις που έχετε.

Λέοντες, να είστε προετοιμασμένοι για μερικές ανατροπές, γιατί η εποχή του Σκορπιού φέτος είναι μια περίοδος πυροτεχνημάτων και έκστασης για εσάς. Αν είστε έχετε Ήλιο, Σελήνη, Αφροδίτη, ή Ερμή στον Λέοντα, θα βιώσετε μια ιδιαίτερα δυναμική περίοδο.

Ο Ήλιος στον Λέοντα, θα ανακαλύψει την πηγή των εσωτερικών πεποιθήσεών τους και τη δύναμή τους κατά τη διάρκεια της εποχής του Σκορπιού.

Θα σας πει, μια για πάντα, γιατί κάνετε αυτό που κάνετε και γιατί η πορεία της ζωής σας είναι αυτή που είναι.

Θα υπάρξει μια τεράστια αίσθηση ελευθερίας μόλις το καταλάβετε αυτό, απομακρύνοντάς σας από τις εξωτερικές επιρροές. Θα αποκτήσετε μια νέα οπτική, που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε είδους κριτική και να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα και η Σελήνη στον Λέοντα θα ταιριάξουν απόλυτα κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, στην εποχή του Σκορπιού, αλλά το τμήμα του Οκτωβρίου θα είναι πιο τυχερό για την Αφροδίτη στις θέσεις του Λέοντα.

Η ερωτική ζωή σας θα είναι γενικά καλή, συν το ότι θα υπάρξει ανάγκη μετάβασης από τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς που δεν χρησιμεύουν, σε νέες συνήθειες και τρόπους ζωής που ανταποκρίνονται σε εσάς και τη συνείδησή σας.