Τα 3 ζώδια που δοκιμάζονται από το σύμπαν – «Υπάρχει ένα μάθημα πίσω από κάθε αναποδιά»

Στις 16 Οκτωβρίου 2024, τρία ζώδια δοκιμάζονται από το σύμπαν κάτω από την έντονη ενέργεια της φλογερής και παρορμητικής Σελήνης του Κριού. Κριοί, Λέοντες, και Υδροχόοι μπορεί να μην περιμένουν αυτό που θα συμβεί. Ωστόσο, αφού τελειώσουν όλα, μπορεί να καταλάβετε γιατί έχετε επιλεγεί για μια τόσο αυστηρή σειρά δοκιμασιών.

Δεν έχουμε αποδείξει τον εαυτό μας στο σύμπαν ήδη; Ίσως όχι. Η ζωή ξέρει καλά να μας δοκιμάζει.

Ας περάσουμε λοιπόν αυτές τις δοκιμασίες μαζί και για να νιώσουμε νικητές.

Ξεπερνάμε τη θλίψη γιατί το σύμπαν μας δίνει μια Τετάρτη γεμάτη δοκιμασίες και επιλογές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά αποτυγχάνουμε. Περνάμε αυτές τις δοκιμασίες και ξεπερνάμε τους περιορισμούς μας.

Ανεβαίνουμε προς τα πάνω κατά τη διάρκεια της Σελήνης του Κριού και νιώθουμε καλά εξαιτίας της.

Όπως θα παρατηρήσετε ότι, για άλλη μια φορά, βλέπετε ότι το σύμπαν σας περιπαίζει.

Κριοί, υπάρχει ένα μάθημα πίσω από κάθε δοκιμασία, και θα σας εμφυσήσει την ιδέα ότι είστε αρκετά δυνατός για να χειριστείτε σχεδόν οτιδήποτε.

Η Σελήνη στον Κριό, σας κάνει «παιχνιδάκι» του σύμπαντος.

Μπορεί να μην θέλετε να είστε, αλλά στην πραγματικότητα, χάρη στην εξυπνάδα σας, κερδίζετε. Οπότε συνηθίστε το, καθώς είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σας κολακεύει.

Η Σελήνη στον Κριό είναι μόνο η αρχή, επίσης.

Τα μαθήματα που θα μάθετε λόγω αυτού του κοσμικού γεγονότος είναι αυτά που μπορείτε να κρατήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Είστε ισχυρότεροι από τους περισσότερους, οπότε είναι φυσικό να υπομένετε εξετάσεις. Όμως, τελικά, ξεπερνάτε όλα τα εμπόδια!

Έχετε νιώσει πως είναι να είσαι ταπεινωμένος. Αυτό πάντα πονάει την περηφάνια σας, αλλά ποτέ δεν έχετε αφήσει μια ταπεινωτική εμπειρία χωρίς να μάθετε πολλά να ισχύουν για μελλοντικές καταστάσεις. Θα διαπιστώσετε ότι το σύμπαν σας δοκιμάζει ξανά. Εντάξει, φέρ’ το.

Είστε δυνατός και σοφός, Λέων, και η διέλευση της Σελήνης στον Κριό, σας επηρεάζει θετικά.

Σίγουρα, θα ταπεινωθείτε για άλλη μια φορά, αλλά δεν είναι πλέον θέμα εγωισμού για εσάς.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης του Κριού, ίσως θα θέλετε να κάνετε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν.

Αυτή η διέλευση πυροδοτεί την επιθυμία σας να μάθετε νέα πράγματα. Αυτή η διέλευση εξίσου σας εμπνέει, και ενώ είναι όλα νέα για σας, θα γίνετε περίεργος, αλλά και τολμηρός.

Δεν συμπεριφέρεστε παρορμητικά, Υδροχόοι, αλλά θα είστε αρκετά περίεργοι να κάνετε κάτι εντελώς έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Το αρχικό τεστ είναι να ξεπεράσετε τα προβλήματα του παρελθόντος, και επειδή έχετε το φεγγάρι Κριός στο πλευρό σας, θα νιώσετε αρκετά ατρόμητοι.

Αν το σύμπαν θέλει να σας δοκιμάσει, αποδεχτείτε το. Δεν γίνεται να εμποδίσετε το σύμπαν και πρέπει να το εμπιστευτείτε. Οι νέες περιπέτειες και τα κατορθώματα της ημέρας, σας εμπλουτίζουν με σοφία. Τελικά, θα πείτε «αξίζει τον κόπο».