Home / Showbiz / Τατιάνα Μπλάτνικ για το διαζύγιο και τον αγνοούμενο αδελφό της: «Ήταν σαν χιονοστιβάδα αλλαγών σε κοινή θέα»
Τατιάνα Μπλάτνικ για το διαζύγιο και τον αγνοούμενο αδελφό της: «Ήταν σαν χιονοστιβάδα αλλαγών σε κοινή θέα»
Κυριακή, 13.10.2024, 08:22
Zappit@ZAPPIT_

“Οι προκλήσεις της ζωής μου υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να αντέχουμε, να ελπίζουμε, να έχουμε πίστη στην δύναμη του ανθρώπου”.

Για το πρόσφατο διαζύγιό της αλλά και τον αγνοούμενο αδελφό της, Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, μίλησε η Τατιάνα Μπλάτνικ. Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Νικολάου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης στο ΒΗΜΑgazino και τη δημοσιογράφο Ντιάνα Καρτσαγκούδη, εξομολογούμενη τις δύσκολες στιγμές που βίωσε το τελευταίο διάστημα αλλά και για το πως διαχειρίζεται τον παρεμβατικό χαρακτήρα της δημοσιότητας.

«Το 2024 ήταν πράγματι για εμένα μία δύσκολη, μια μεταβατική χρονιά, γεμάτη στιγμές αβεβαιότητας και πόνου. Πιστεύω όμως ότι στις αντιξοότητες συχνά βρίσκουμε την βαθύτερη δύναμή μας. Οι προκλήσεις της ζωής μου υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να αντέχουμε, να ελπίζουμε, να έχουμε πίστη στην δύναμη του ανθρώπου. […] Όλα συνέβησαν την ίδια εποχή, ήταν σαν να μια χιονοστιβάδα αλλαγών σε κοινή θέα», δηλώνει μεταξύ άλλων η Τατιάνα Μπλάτνικ.

«Εκείνο το διάστημα, έμαθα επίσης την σημασία του να επιτρέπει κάνεις στον εαυτό του να αισθάνεται, να θρηνεί, να επεξεργάζεται τα συναισθήματά του και να προχωράει μπροστά με συμπόνια προς τον εαυτό του. Μέσα από αυτές τις προκλήσεις κατάλαβα ότι ενώ δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι μας συμβαίνει, μπορούμε να επιλέξουμε πως θα αντιδράσουμε. Προχωράω μπροστά με ελπίδα, γνωρίζοντας ότι ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές υπάρχει πάντα φως και η ευκαιρία να εξελιχθούμε», εξομολογείται χαρακτηριστικά η γνωστή επιχειρηματίας.

«Το μήνυμά μου προς όσους αντιμετωπίζουν αντιξοότητες είναι να θυμούνται ότι ποτέ δεν είμαστε πραγματικά μόνοι και ότι με υπομονή και με την ουσιαστική επαφή με τους γύρω μας και τον εαυτό μας μπορούμε να ξεπεράσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις», επισημαίνει η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Πως χειρίζεστε τον συχνά παρεμβατικό χαρακτήρα της δημοσιότητας;

«Αν και θεωρώ τον εαυτό μου άτομο που αποζητεί την ιδιωτικότητα, είμαι ταυτόχρονα εγγενώς προσιτή. Δεν αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον για τη ζωή μου ως παραβίαση, αλλά ως τιμή. Γι’ αυτό και προσπαθώ πάντα να ανταποκρίνομαι με καλοσύνη. Φυσικά, όταν ιδιωτικά θέματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ή όταν διαδίδονται φήμες, μπορεί να είναι πρόκληση η διαχείριση τους, αλλά είναι μέρος της ζωής που έχω επιλέξει», απαντά η Τατιάνα Μπλάτνικ.