Εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων το αίτημα για άδεια λειτουργίας υπηρεσίας streaming της μεγάλης συναυλίας για τα Τέμπη που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή (11/10), στο Καλλιμάρμαρο.

“Πράσινο φως” από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων στην άδεια για live streaming μετάδοση της συναυλίας για τα Τέμπη που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Το αίτημα για τη live streaming μετάδοση της συναυλίας μνήμης κατέθεσε ο Σύλλογος “Τέμπη 2023” στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων και έγινε ομόφωνα δεκτό στη συζήτηση που διεξήχθη σήμερα, Πέμπτη (10/10).

Ειδικότερα, το θέμα ήταν 7ο στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων με το ερώτημα της έγκρισης ή μη του συμπληρωματικού αιτήματος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων “Τέμπη 2023” για ζωντανή μετάδοση της συναυλίας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας estage.gr.

Πρόταση για δωρεάν ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου της συναυλίας για τα Τέμπη είχαν κάνει και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή: οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Τάνια Τσανακλίδου, Σωκράτης Μάλαμας, Φοίβος Δεληβοριάς και Κοινοί Θνητοί.

Μάλιστα, παράλληλα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου προέτρεψε τους δήμους της χώρας να διοργανώσουν ανοιχτές προβολές της συναυλίας για τα Τέμπη σε πλατείες.

Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 64 δήμοι σε όλη τη χώρα έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μετάδοση της συναυλίας σε γιγαντοοθόνες.

Έτσι, τη συναυλία μνήμης για τα θύματα των Τεμπών, που είναι sold out, θα μπορούν να παρακολουθήσουν χιλιάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα, τόσο στην πλατφόρμα estage.gr όσο και σε πλατείες δήμων.