Γράφει ο Νίκος Ματθαιόπουλος

Σε μία άκρως εντυπωσιακή ανοικοδόμηση του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος εχθές ηττήθηκε με 2-1 από τον ΟΦΗ στη Τούμπα. Ανοικοδόμηση, γιατί φαίνεται ότι χάνεται το “μέταλλο” του πρωταθλητή και εντυπωσιακή, διότι έγινε σε χρονικές στιγμές λεπτών και στιγμών.

Αυτό το οποίο αναρωτιέται ο κάθε φίλαθλος που παρακολούθησε την αναμέτρηση της Τούμπας, είναι ο τρόπος που ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ, όχι η ήττα αυτή καθ’ αυτή. Ανίαρος και ανούσιος ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει ούτε τη τύχη με το μέρος του, καθώς και να δείχνει άπραγος όταν ο ΟΦΗ με ευκολία ανέβαινε στη περιοχή για να σκοράρει.

Τακτικά φαίνονται χτυπητές αδυναμίες. Οι αλλαγές κατά κύριο λόγο δείχνουν στον κόσμο ότι δεν πάει να αλλάξει το παιχνίδι ο Λουτσέσκου, αλλά γιατί πρέπει να γίνουν βάση κάποιου καταστατικού που μπορεί να έχει στο οργανόγραμμά του. Τονίζω, δεν είμαι κατά του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι αδυναμίες που μόλις ανέφερα, οι οποίες κατά κύριο λόγο είναι τακτικές, είναι οι αλλαγές που προανέφερα, αλλά και ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με κάθε αντίπαλο. Πανομοιότυπος με τον κάθε μονομάχο, επιθέσεις από πλάγια και ελάχιστες με κάθετο ποδόσφαιρο. Συνολικά, ένας ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να καταπιεί τον αντίπαλό του, φλυαρεί και φτάνει στη περιοχή με το δίλημμα, να πασάρω, να σουτάρω; Τι να κάνω τη μπάλα;

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Συμπερασματικά. Για να μην ισοπεδωθούν τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, χρειάζεται να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, παίχτες, διοίκηση, καθώς και ο προπονητής, ο οποίος δείχνει να είναι “ντεφορμέ” σε σκέψεις και αποφάσεις. Δεν συμμερίζομαι τις ισοπεδωτικές σκέψεις πολλών από εσάς, περί αποχώρησης Λουτσέσκου, αποχώρησης παιχτών κλπ. Η σεζόν ξεκίνησε τώρα και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Χορηγός Επικοινωνίας

Υ.Γ: Η αρχή δεν θα γίνει με το Αιγάλεω την Τετάρτη, πρέπει να ξεκινήσει από τις προπονήσεις.

Υ.Γ 2: Δεν έχει χαθεί τίποτα για κανέναν.

Υ.Γ 3: Πολλά μπράβο στον Άρη, που δείχνει ουσιαστικός και συμπαγής.