ΣΥΡΙΖΑ: Βίντεο από την στιγμή της έντασης μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Εντάσεις σημειώθηκαν έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόφαση για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του κόμματος.

Στην συνεδρίαση, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00, εγκρίθηκε με καθαρή πλειοψηφία η πρόταση αποκλεισμού της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, προκαλώντας αντιδράσεις.

Υποστηρικτές του Κασσελάκη, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο της συνεδρίασης, αντέδρασαν έντονα στη λήψη της απόφασης, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους. Η ένταση κλιμακώθηκε όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν φραστικές αντιπαραθέσεις με μέλη της Κ.Ε., ενώ ακούστηκαν συνθήματα όπως «Κάτω η χούντα της Αριστεράς».

Όλα αυτά τα χρόνια του δικαστικού μου αγώνα κατά του καταδικασμένου Νίκου Παππά και της συριζαϊκής συμμορίας του, είχα καταλάβει πώς λειτουργούσαν ως μαφία.
Σήμερα πια βλέπει όλη η κοινωνία τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ήταν στην εξουσία το 2016-2019, οι τύποι αυτοί κουνουσαν το… pic.twitter.com/TH6yr06GxR
— Thanos Dimadis (Θάνος Δημάδης) (@thanosdimadis) October 12, 2024

Η αντίδραση των 12 οπαδών του Κασσελάκη (της φωνής της βάσης δηλαδή) μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό του τέως:
pic.twitter.com/qEARkWdRPs
— Georghy Zhukov (@GeorghyZhukov) October 12, 2024