«Άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη» είναι η απόφαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Δεν τίθεται θέμα αλλαγής της απόφασης για τον Στέφανο Κασσελάκη με οποιονδήποτε τρόπο ξεκαθαρίζει η Κουμουνδούρου

Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, με την οποία ξεκαθαρίζει το τοπίο απέναντι στην φημολογία που επιχειρεί να αναδείξει η πλευρά Κασσελάκη σχετικά με την δυνατότητα η απόφαση αυτή να ανατραπεί στο συνέδριο του κόμματος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή «η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου 12/10/2024, ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία. Το όργανο συνεδρίασε με διαπιστωμένη απαρτία, παρά τις αντικαταστατικές και απαράδεκτες ενέργειες, οι οποίες αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς. Η απόφασή του αφορά τον κύριο Κασσελάκη και είναι άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη».

Με την ανακοίνωση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει πως το ζήτημα της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη θεωρείται λήξαν.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να εστιάσει πλέον στα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα με έμφαση μάλιστα στις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που έχει λάβει.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχετικά με την απόφαση της ΚΕ – https://t.co/oC5Fr4Zyet
Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου 12/10/2024, ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία. Το όργανο συνεδρίασε με διαπιστωμένη απαρτία, παρά τις… pic.twitter.com/Cu5SJ9fQ1K— ΣΥΡΙΖΑ (@syriza_gr) October 14, 2024