Home / Ψυχαγωγία / Συγκινήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος από τον Γιώργο Λιάγκα: «Τι άλλο να κάνει; Να πέσει στον Δούναβη;»
Συγκινήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος από τον Γιώργο Λιάγκα: «Τι άλλο να κάνει; Να πέσει στον Δούναβη;»
Σάββατο, 12.10.2024, 21:35
Zappit@ZAPPIT_

“Μακάρι να είχαμε τέτοια απολογία από έναν πολιτικό! Μπράβο στον Γιώργο Λιάγκα, του βγάζω το καπέλο” δηλώνει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε δηλώσεις ο Περικλής Κονδυλάτος το πρωινό του Σαββάτου. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων κλήθηκε να εκφέρει την προσωπική του άποψη για τον σάλο που προκλήθηκε για τον χειρισμό του Γιώργου Λιάγκα στην είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ειδικότερα, ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχει ένα κυνήγι μαγισσών και μάγων για το οποίο η τηλεόραση πρέπει να επισκεφτεί κι αυτή ψυχίατρο. Δηλαδή ναι μεν καταδιώκονται άτομα που δεν είναι στην τηλεόραση, όπως είμαι εγώ, αλλά και από την άλλη, όταν κάποιος στην τηλεόραση κάνει ένα λάθος, καταδιώκεται από τους υπόλοιπους. Αυτό έχει σταματημό;».

«Βγήκε ο άνθρωπος και έκανε μια απολογία φανταστική, η οποία με συγκίνησε και είπε «ξέρετε κάτι; Ήταν μεγάλο λάθος και ζητώ συγνώμη». Δηλαδή τι άλλο να κάνει; Να πέσει στον Δούναβη;».

«Μακάρι να είχαμε και μια τέτοια απολογία από έναν πολιτικό μια φορά. Μπράβο στον Γιώργο Λιάγκα, του βγάζω το καπέλο» συμπλήρωσε ο Περικλής Κονδυλάτος στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις που προβλήθηκαν στην εκπομπή του MEGA.