3 ώρες πριν
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews 01:00, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 Media Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
Ποιος ξηρός καρπός είναι βασικό συστατικό στα γλυκά φλωρεντίνες;
Ποια γαλλική πόλη θεωρείται η «πρωτεύουσα» του κασουλέ, πιάτου με φασόλια, κρέας και λουκάνικο;
Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο ψάρι στο βρετανικό πιάτο φις εντ τσιπς;
Ποια τροφή μαύρου χρώματος αποκαλείται «μαύρο διαμάντι της κουζίνας»;
Ποιο ιταλικό αλλαντικό αποτελεί συστατικό στη βασική συνταγή για καρμπονάρα;
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews. REALNEWS Μοιράσου το:
Μέση Ανατολή: Διέρρευσε το προσχέδιο συμφωνίας για εκεχειρία στον Λίβανο – Η αισιοδοξία του πρωθυπουργού Μικάτι και τα σχόλια του Λευκού Οίκου