Η QJMotor φέρνει στην Ελλάδα το 125άρι scooter SQ16 που θα φέρει τα πάνω κάτω στην καυτή κατηγορία των scooter με 16άρι τροχό.

Η αντεπίθεση της QJMotor συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα με μοντέλα να προστίθενται σε όλες τις κατηγορίες το 2024. Μετά λοιπόν από τις εξαιρετικές SRT 550S και SRT 700S και τα premium scooter Fort 350 και MTX 125, ο κινεζικός κολοσσός προσθέτει στα 125ρια της scooter το SQ16 125.

Το QJMotor SQ125 σχεδιαστικά θυμίζει έντονα τη σειρά SH της Honda με compact διαστάσεις, μεγάλο τροχό 16 ιντσών εμπρός και εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω. Η λεπτή του σιλουέτα και η άνετη θέση οδήγησης αναμένεται να το βάλουν πολύ ψηλά στη λίστα εκείνων που θέλουν την πιο ευέλικτη λύση μετακίνησης στην πόλη.

Πολύ σημαντική δουλειά έχει γίνει από την QJMotor στον εξοπλισμό του scooter. Το SQ125 διαθέτει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης Traction Control και ABS στα φρένα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί Keyless, LED φώτα, LCD διπλή οθόνη, USB θύρα φόρτισης, επίπεδο πάτωμα και βαλίτσα Top Case στο χρώμα του scooter.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 15 ίππους και 12 Nm ροπής. Συνεργάζεται με ψεκασμό της Bosch, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω CVT αυτόματου κιβωτίου και ιμάντα. Στις αναρτήσεις έχουμε τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα έχουν δίσκους 240 χιλ. με ABS.

Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και πίσω από κράμα αλουμινίου και το βάρος του scooter είναι στα 136 κιλά. Το νέο scooter της QJMotor είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς (μαύρο, γκρι, λευκό) στην τιμή των 2.495 ευρώ.