Home / Ψυχαγωγία / Σταύρος Ζαλμάς: «Ήμουν νέος άνθρωπος και είχα χάσει τη λίμπιντό μου, είχα τριχόπτωση, βλεφαρόπτωση»
Σταύρος Ζαλμάς: «Ήμουν νέος άνθρωπος και είχα χάσει τη λίμπιντό μου, είχα τριχόπτωση, βλεφαρόπτωση»
Τρίτη, 22.10.2024, 17:30
Zappit@ZAPPIT_

«Είχα πάρα πολλά ψυχοσωματικά», λέει ο Σταύρος Ζαλμάς.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν σήμερα ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο ηθοποιός μίλησε και για την απόφαση που πήρε κάποτε να εγκαταλείψει τη σιγουριά του τραπεζικού υπαλλήλου, προκειμένου να ακολουθήσει την υποκριτική. Αναφέρθηκε, επίσης, και στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο που εργαζόταν στην τράπεζα.

«Εγκατέλειψα αυτό το πράγμα που λεγόταν τράπεζα με όλα τα προνόμια που υπήρχαν τότε, για να πάω… στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Αν είχα παραμείνει στην τραπέζα, μπορεί και να μην υπήρχα τώρα. Είχα πολλούς λόγους για να φύγω, απλώς βίωσα την ανασφάλεια ενός ανθρώπου που φεύγει από το σίγουρο πράγμα… Αυτή η σιγουριά σε διαφθείρει, χάνεις την τόλμη σου και όλο αυτό είναι ένας θάνατος, γερνάς πρόωρα», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχα πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα. Τριχόπτωση είχα, βλεφαρόπτωση είχα, τη λίμπιντό μου είχα χάσει… Αλλά είχα πάθει και πιο σοβαρά πράγματα, τα οποία εξαφανίστηκαν έξι μήνες μετά την παραίτησή μου. Ήμουν νέος άνθρωπος και είχα χάσει τη λίμπιντό μου».