Σοφία Μουτίδου: Εκπομπές που έχουν κατακρεουργήσει τους υπέρβαρους, παίρνουν το μέρος τους

Ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube ανέβασε η Σοφία Μουτίδου. Σε αυτό, η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε για την συζήτηση που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό, γύρω από την Ματούλα Ζαμάνη. Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια έβγαλε την μπλούζα της στη διάρκεια συναυλίας της.

Μεταξύ άλλων, η Σοφία Μουτίδου ανέφερε: «Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του για τον εαυτό του και την γνώμη του για τους άλλους. Το λέω πάρα πολύ συχνά στην παράστασή μου. Αρκεί, να μην παίρνει ένα διαδικτυακό στυλό και να γράφει δημόσια εξευτελιστικά σχόλια».

Ακόμα, σε άλλο σημείο του βίντεο, η καλλιτέχνιδα είπε: «Δεν είναι ότι μας χάλασε που η Ματούλα Ζαμάνη πέταξε την μπλούζα της στο κοινό και είχε περίσσια κιλά! Είναι που αυτό κάτι ακούμπησε μέσα μας.

Κάθε φορά που μας θορυβεί πάρα πολύ μια πράξη κάποιου, έχει να κάνει με το μέσα μας. Αν μια πράξη κάποιου σε κάνει να βγάζεις ένα μέρος του εαυτού σου το οποίο είναι επιθετικό, επιφυλακτικό… Τότε κάτι συμβαίνει με εσένα! Όχι με την Ματούλα, όχι με την μπλούζα της, όχι με το σώμα της!».

«Και θα παρακαλούσα κάποιες εκπομπές που κατά καιρούς έχουν κατακρεουργήσει τους υπέρβαρους, να μην παίρνουν τώρα το μέρος τους μόνο και μόνο για να χρυσώσουν το χάπι, χωρίς να πιστεύουν αυτό που λένε. Φαίνεται παιδιά, μην λέτε ψέματα!», σημείωσε.